|

Türkiye'nin en iyi ikilisi Halil-Burak

Burak Yılmaz, partneri Halil Altıntop ile birlikte 20 gol ve 6 asistlik performans sergiledi. İkinci en iyi ikili ise 11 gol, 10 asistle Baros-Elmander çifti oldu

00:00 - 5/01/2012 Perşembe
Güncelleme: 01:48 - 5/01/2012 Perşembe
Yeni Şafak
Türkiye'nin en iyi  ikilisi Halil-Burak
Türkiye'nin en iyi ikilisi Halil-Burak

Trabzonspor'un iki gol silahı Burak Yılmaz ve Halil Altıntop, Spor Toto Süper Lig'de geride kalan 18 hafta performanslarına bakıldığında en iyi hücum ikilisi oldu. Ligde 17. golüne ulaşan Burak Yılmaz'ın 3 de asisti bulunuyor. Halil Altıntop ise bu sezon bordo-mavili forma altında 3 gol ve 3 asist yaptı. Birbirleriyle iyi uyum sağlayan iki futbolcu, toplamda 20 gol ve 6 asistlik performans sergiledi. En iyi hücum ikilisi sıralamasında bu iki oyuncuyu Galatasaray'ın yabancı oyuncuları Johan Elmander ve Milan Baros takip etti. Elmander 6 gol ve 3 asist yaparken Milan Baros ise 5 gol 7 asistle oynadı. İkili, toplamda 11 gol ve 10 asistlik performans sergiledi. Mersin İdman Yurdu takımında Mert Nobre-Beto ikilisi 3. sırada yer aldı. (Nobre: 6 gol, 2 asist / Beto: 4 gol, 1 asist / Toplam: 10 gol, 3 asist)


Yiğit İncedemir'de geri sayım başladı

Transfer çalışmalarını hız kesmeden sürdüren Trabzonspor, 26 yaşındaki orta saha oyuncusu Yiğit İncedemir için Manisaspor Kulübü'ne 1 Milyon euro+ Murat Tosun ve Barış Ataş'ı önerdi. Manisaspor'un Trabzonspor'un yaptığı bu teklifi düşünmek için süre istediği, imzaların her an atılabileceği öğrenildi.


12 yıl önce