|

UEFA'dan Biliç'e ceza

Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, Şampiyonlar Ligi play-off eleme turunda dün Arsenal ile yapılan ilk karşılaşmada hakem Milorad Mazic tarafından tribüne gönderilmesi nedeniyle 1 maç ceza aldı.

YENİSAFAK.COM.TR / SPOR
00:00 - 20/08/2014 Çarşamba
Güncelleme: 17:37 - 20/08/2014 Çarşamba
Yeni Şafak
UEFA'dan Biliç'e ceza
UEFA'dan Biliç'e ceza

Biliç, 0-0 sona eren maçın uzatma anlarında hakemle yaşadığı tartışma sonucu saha dışına gönderilmişti. UEFA Disiplin Kurulu'na tedbiren sevk edilen Bilic'in cezası onanırsa, Hırvat teknik adam, Arsenal ile oynanacak rövanş maçında kulübedeki yerini alamayacak. Beşiktaş'ın en kısa sürede bu karara itiraz edeceği öğrenildi.

Ceza alacağını düşünmüyordu

Hırvat çalıştırıcı maç sonu yaptığı açıklamada, hata yapmış olabileceğini kabul ederek, "Kesinlikle bir küfür ya da hakaret yoktu. Zaten maçtan hemen sonra da Wenger ve maçın hakeminden özür diledim. Çok ciddi bir fırsat yakalamak üzereydik. Top, Flamini'nin karnına çarpınca pozisyonumuz kesildi ve tepki gösterdim. Bu tip durumlara alışık değilim. Hayatımda 2 kez oyundan atıldım. Londra'da kulübede olmamam için hiç bir sebep yok. Ceza alacağıma inanmıyorum" ifadelerini kullanmıştı.

10 yıl önce