|

Vahid transfer bekliyor yönetim ağırdan alıyor

Kulüp genel sekreteri Köksal Güney, yeni transferleri kampa yetiştirememenin sıkıntısının bilincinde olduklarını belirtirken yine de yanlışa düşmemek için ince eleyip sık dokuduklarını kaydetti

Ali Kemal Yazıcı
00:00 - 31/07/2014 Perşembe
Güncelleme: 22:28 - 30/07/2014 Çarşamba
Yeni Şafak
Vahid transfer bekliyor yönetim ağırdan alıyor
Vahid transfer bekliyor yönetim ağırdan alıyor

Yeni sezon öncesinde özellikle yabancı futbolcu transferinde sessiz kalan Trabzonspor'da teknik direktör Vahid Halilhodzic, yönetimden transfer beklerken bordo-mavililer, bu konuda temkinli davranıyor. Son yıllarda yüksek bonsrvis ücretleri ödeyerek alınan yabancı futbolcuların yine yüksek ücretler vererek gönderen Trabzonspor yönetimi, bu kez yoğurduğu üfleyerek yiyor. Sezona başlarken en büyük amaçlarının transferlerin kampa yetiştirilmesi olduğunu belirten Genel Sekreter Köksal Güney, geç kalmalarının oluşturduğu sıkıntının bilincinde olduklarını söyledi.

BİR DE GÖNDERMEYE UĞRAŞIYORUZ

Güney, 'Amacımız sadece transfer yapmak değil maddi manevi zarar vermeden transfer yapabilmektir. Sıkıntımız yabancı transferlerde oldu. Çeyrek finalden dolayı hocamız geç geldi. Bu da sıkıntı oluşturdu. Şu an yabancı transferleriyle yoğun bir şekilde ilgileniliyor. Yanlışlar yaptığımız takdirde futbolcuyu göndermek için üstüne para ödüyoruz. Bu da kulübe zarar veriyor' ifadelerini kullandı.

Bosingwa sapasağlam

Trabzonspor, Avusturya kampındaki hazırlıklarına dün yaptığı antrenmanla devam etti. Önceki günkü idmana ayağında ağrı hissettiği için katılmayan Portekizli oyuncu Bosingwa, dün takımla birlikte çalışırken; sakatlıkları devam eden Kadir Keleş ile Bourceanu idmandaki eksiklerdi. Durumu ciddi olmayan, tedbir amaçlı dinlendirilen Bosingwa, dün tam kapasiteyle idman yaptı. Sakatlardan Kadir Keleş'in bugün takımla birlikte çalışmalara başlayabileceği belirtildi. Trabzonspor'un Avusturya'daki hazırlık kampı 3 Ağusta'ta Ausburg ile yapacağı maçtan sonra sona erecek.

Belkelam bugün geliyor

Trabzonspor'un İngiltere'nin Watford Kulübü'nden transfer ettiği Cezayir Milli Takımı oyuncusu Essaid Berkalem'ın bugün takımın Avusturya kampına katılacağı açıklandı. Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu Belkelam'ın vize sorunu nedeniyle gelişinin geciktiğini belirterek, '3-4 gün öncesinden gelmesi lazımdı, Vize sorunundan dolayı gelmedi' dedi.

Trabzonspor'un bugünkü rakibi Bundesliga 2 şampiyonu Köln

Trabzonspor, Avusturya kampı hazırlıkları çerçevesinde ikinci maçına bugün çıkacak. İlk maçında Özbek rakibi Lokomotif Taşkent ile 2-2 berabere kalan bordo-mavililer, bugün TSİ 19.00'da Almanya Bundesliga 2. Ligi'nde şampiyon olarak 1. Lig'e çıkan FC Köln ile karşılaşacak. Karşılaşma D-Smart'tan naklen yayınlanacak. İlk maçında iyi bir görüntü sergileyemeyen Trabzonspor, bugünkü ciddi sınavında daha net fikir verecek.


10 yıl önce