|

'Vali ve başkan istifa etmeli'

Trabzonspor Yönetim Kurulu üyesi Sebahattin Çakıroğlu, tatil edilen Trabzonspor-Fenerbahçe maçı sonrasında Vali Abdil Celil Öz ve Trabzonspor Kulübü Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu''nu istifaya çağırdı.

Dha
00:00 - 10/03/2014 Pazartesi
Güncelleme: 00:13 - 11/03/2014 Salı
Yeni Şafak
'Vali ve başkan istifa etmeli'
'Vali ve başkan istifa etmeli'

Karşılaşma sonrasında açıklamalarda bulunan Trabzonspor Yönetim Kurulu üyesi Sebahattin Çakıroğlu ''Biz Trabzonluyuz, vatan haini değiliz. Dışarıda gezerken binanın üzerindeki 2-3 tane keskin nişancıları gördünüz mü? Polis müdürüne ben söyledim de zorla aşağı indiler. Bu insanları çıldırtan bu. Burada hiç kimse polis arabası yakmıyor'' dedi.

Volkan Demirel'e tepki

Fenerbahçe kaleci Volkan Demirel''in olayların büyümesine neden olduğunu kaydeden Çakıroğlu ''Sahada daha önce yaptıklarından ötürü tepki çeken bir Volkan vardı. Sadece bir Volkan 25 bin kişiyi bu hale getirdi. Sadece ona mı yüklenelim; hayır. Verdiği beyanatlarla neredeyse Trabzon halkını hain ilan edip çatılara keskin nişancı çıkartan vali derhal istifa etmelidir. O valiyi Trabzon''a gelip iki gün sonra onur üyesi yapan Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu da bu gece istifa etmelidir'' diye konuştu.

10 yıl önce