|

Van Gaal: Onu takımımda istiyorum!

Manchester United'ın yeni teknik direktörü Louis van Gaal, milli takımdan eski öğrencisi Roma'lı Kevin Strootman'ı takımda görmek istediklerini ve oyuncunun tedavi sürecinin takipçisi olduklarını ifade etti

3Puan
00:00 - 26/07/2014 Cumartesi
Güncelleme: 14:19 - 26/07/2014 Cumartesi
Yeni Şafak
Van Gaal: Onu takımımda istiyorum!
Van Gaal: Onu takımımda istiyorum!

24 yaşındaki orta saha oyuncusu geçtiğimiz sezon hem İtalyan ekibi Roma'nın hem de Hollanda Milli Takımı'nın değişilmez isimlerinden olmuştu. Ancak Mart ayında dizinden talihsiz bir sakatlık geçiren Strootman, Dünya Kupası'nı kaçırmak zorunda kalmıştı.

Manchester United teknik direktörü Louis van Gaal, Strootman hakkında, "Strootman'ı takip ediyoruz. 6 aydan uzun bir süredir sakat. Böyle bir sakatlıktan dönmek kolay değil. Bekleyip göreceğiz." diye konuştu.

Roma teknik direktörü Rudi Garcia ise Strootman'ı kesinlikle bırakmak istemediklerini vurgulayarak, "Strootman Roma'nın oyuncusu. Ve bu yıl da takımda kalacak, bu konuda herhangi bir şüphemiz yok. Kalmak veya gitmek elbette kendi tercihi ancak başka bir kulübe transferi hiçbir zaman gündeme gelmedi. Kendisinin de böyle bir talebi olmadı." dedi.


10 yıl önce