|

Vefat eden yöneticilerini böyle andılar

İstanbul Süper Amatör Lig'de şampiyon olan Leventspor'da futbolcular, kupa kaldırdıkları son maçta, iki hafta önce kaybettikleri genel kaptanları Amaç Şenozan'ın anısına duygulandıran bir davranışa imza attılar.

Efkan Bucak
00:00 - 21/04/2014 Pazartesi
Güncelleme: 11:01 - 21/04/2014 Pazartesi
Yeni Şafak
Vefat eden yöneticilerini böyle andılar
Vefat eden yöneticilerini böyle andılar

Uzun yıllar Leventspor'da yöneticilik yapan Amaç Şenozan, 7 Nisan'da, henüz 38 yaşındayken aniden rahatsızlanarak vefat etmişti. Şenozan yıllardır hayalini kurduğu İstanbul şampiyonluğu kupasını göremese de kırmızı-siyahlı futbolcular çok sevdikleri Amaç ağabeylerini unutmadılar.

Leventspor, İstanbul Süper Amatör Lig Klasman Grubu'ndaki son maçında Nişantaşı'nı konuk ederken futbolcular, üzerilerinde, Amaç Şenozan'ın ismindeki her bir harfin basılı olduğu tişörtlerle sahaya çıktılar.

Bu sezon büyük bir başarı sergileyerek önce ilk etap grubunu, ardından Klasman Grubu'nu şampiyon tamamlayan Leventspor Bölgesel Amatör Lig'e yükselirken karşılaşma öncesi Kırmızı-Siyahlılar'a kupalarını TFF Yönetim Kurulu Üyesi ve Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu Başkanı Ali Düşmez takdim etti.

10 yıl önce