|

Volkan kapıları tekmeledi!

Hırvatistan maçında milli takımın 3-0 geriye düşmesinin ardından tribünlerden tepkiler gelmeye başladı. Maç esnasında taraftarlara karşılık veren Volkan, soyunma odasında hırsını kapılardan aldı

00:00 - 12/11/2011 Cumartesi
Güncelleme: 01:15 - 12/11/2011 Cumartesi
Yeni Şafak
Volkan kapıları tekmeledi!
Volkan kapıları tekmeledi!

Maçtan önce "Türk Bayrağı'nın altında toplanmamız, takım ayırt etmeden milli takıma desteğimizi vermemiz lazım" diyen kaleci Volkan Demirel'e Hırvatistan maçında yine tribünden tepki geldi. Hırvatistan karşısında tel tel dökülen A Milli Takım'da, özellikle skor 3-0 olduktan sonra bazı oyunculara karşı tribünlerden tepkiler yükseldi. Fenerbahçe'li oluşunun da etkisi ile TT Arena'da çoğunlukla Galatasaraylı taraftarların yuhalamaya başladığı kaleci Volkan Demirel, soyunma odasında kapıları tekmeledi. Tecrübeli kaleci “Üzülme sen görevini yaptın” diyen Hiddink teselli etti. F.Bahçeli Semih de twitter'den takım arkadaşına “Üzülme... Sen Türkiye'nin en iyi kalecisisin” diye destek verdi.

KAPTAN EMRE'DEN VEDA SİNYALİ

Kaptan Emre Belözoğlu'ndan A Milli Futbol Takımı'nı bırakma sinyali. FIFA'nın resmi internet sitesindeki açıklamasında yaşı nedeniyle bir süre sonra A Milli Takım'da oynayamayabileceğinin farkında olduğunu belirten Emre, "Ailem ve yakın konuşacağım. Mental ve fiziksel olarak yoruldum. Şampiyonadan önce milli takımı bırakmak seçeneğini göz ardı etmiyorum" ifadelerini kullandı.



12 yıl önce