|

Webo'nun penaltı yorumu

Fenerbahçeli Webo ile Sow, Kasımpaşa karşısında geriden gelip maçı kazanmasını bildiklerini söyledi.

Aa
00:00 - 24/02/2013 Pazar
Güncelleme: 23:22 - 24/02/2013 Pazar
Yeni Şafak
Webo'nun penaltı yorumu
Webo'nun penaltı yorumu

Sarı-lacivertli takımın kendi sahasında Kasımpaşa'yı 3-1 yendiği karşılaşma sonrasında düzenlenen basın toplantısına katılan golcü futbolculardan Sow, "Maçın başında penaltıdan yediğimiz golle işimizi biraz zora soktuk. Kasımpaşa da iyi defans yaptı. Gol fırsatı bulmakta zorlandık. Rakipte pozisyon bulamadı. İkinci yarıda hocamızın taktikleri iyi başladık. Kalenin önünde gözüktük, pozisyonlara girdik ve üç gol atıp maçı kazanmasını bildik." diye konuştu.

Sow, yoğun maç trafiğinden dolayı oyuncuların hem kafalarının hem bacaklarının işinin zor olduğunu kaydetti. Golcü futbolcu, "Bu maçta hocamız rotasyon yaptı. Bu rotasyondan dolayı kenarda başladım. Beşiktaş maçı ile tekrar zorlu peryoda gireceğiz." dedi.

Takımın başka bir golcüsü Webo da "Kasımpaşa gibi bir takıma 1-0 geriden başlamak zor oldu. Takım arkadaşlarım gerçek ruha sahip olduklarını gösterdiler ve istediğimiz sonucu aldık." diye konuştu.

Öte yandan karşılaşmanın son dakikasında yaşanan penaltı pozisyonu hakkında Webo, şunları dile getirdi:

"Biz futbolcuyuz, saha içinde herkesin bir görevi var. Hakemde gördüğü aksiyonlar içinde kararları verdi. Ben bu polemiklerin içinde olmak istemem. Ancak pozisyon netti. Hakem bunun kararını verdi."


11 yıl önce