|

Yabancı sınırı elimizi bağladı

F.Bahçe Kulübü Asbaşkanı 6 artı 1 uygulaması nedeniyle dış transferde istedikleri futbolcuları alamadıklarını belirterek, “Yine de bir oyuncu almak için çalışmalarımız sürüyor. Alacağımız oyuncu Roberto Carlos'tan üstün olmayacak” şeklinde konuştu.

00:00 - 31/07/2007 Salı
Güncelleme: 01:50 - 31/07/2007 Salı
Yeni Şafak
Yabancı sınırı elimizi bağladı
Yabancı sınırı elimizi bağladı

Niğde F.Bahçeliler Derneği, F.Bahçe'nin 100. yılını görkemli bir geceyle kutladı. Asbaşkan Tahir Perek, yabancı oyuncu sınırı nedeniyle transferde zor durumda kaldıklarını, ama buna rağmen iyi bir oyuncu transfer etmek için transfer çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürdüklerini belirtti. Niğde Üniversitesi Restoranı'nda düzenlenen geceye F.Bahçe Kulübü Asbaşkanı Tahir Perek, İl Emniyet Müdürü Feridun Boz, Niğde F.Bahçeliler Derneği Başkanı Süleyman Açıkgöz ve çok sayıda F.Bahçe taraftarı katıldı. Perek törende Açıkgöz'e Roberto Carlos forması hediye etti.


F.BAHÇE LİGE HAZIR

Gecede basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Perek, F.Bahçe'nin yeni sezona hazır olduğunu söyleyerek, “Shakhtar Donetsk ile oynadığımız hazırlık maçında yeni transferlerin yerinde olduğunu ve takımda taşların yerine oturduğunu gördük. Bizim için iyi bir hazırlık maçı oldu. Bu sene hem ligde hem de Avrupa Kupaları'nda iyi sonuçlar alacağımıza inanıyorum” diye konuştu. Yabancı oyuncu sınırı nedeniyle transferde zor durumda kaldıklarının altını çizen Asbaşkan Perek, “Bir oyuncu almak için çalışmalarımız sürüyor. Yapacağımız yeni transferin Roberto Carlos'un üzerine çıkacağı doğru değil” şeklinde konuştu.


17 yıl önce