|

Yağlı güreşte dev transfer

Antalya Muratpaşa Belediyespor, 2013 Kırkpınar başpehlivanlık üçüncüsü Orhan Okulu'yu transfer etti. Ayrıca alt boylardan üç iddialı pehlivan da kulüp bünyesine katıldı.

YENİSAFAK.COM.TR / SPOR
00:00 - 23/07/2014 الأربعاء
Güncelleme: 11:42 - 23/07/2014 الأربعاء
Yeni Şafak
Yağlı güreşte dev transfer
Yağlı güreşte dev transfer

Muratpaşa Belediyespor Kulübü, güreş takımına dört yeni sporcu ekleyerek daha güçlü bir yapıya kavuştu. Geçen yıl Kırkpınar Güreşleri''nde ikinci olan Kumluca Belediyesporlu Başpehlivan Orhan Okulu, Serik Belediyespor''dan başaltı pehlivanı Sinan Kaya, küçük orta küçük boy pehlivanı Kürşat Korkmaz ve küçük orta büyük boy pehlivanı Bayram Aslantaş toplantı salonunda düzenlenen törenle Muratpaşa ailesine katıldı.

Okulu söz verdi

Bireysel spor branşlarına desteğin artarak büyüyeceğini söyleyen Başkan Uysal, ''Toplumsal enerji ve toplumsal barış ortamının oluşmasında amatör sporlar büyük önem taşıyor. Yetenekli sporcularımızı ve seyir zevki veren sporcularımızı desteklemeye devam edeceğiz'' dedi. Başkan Uysal, bireysel sporlar için özel bir spor salonu oluşturacaklarına da vurgu yaptı. Muratpaşa Belediyespor Kulübü Başkanı Fikret Şirin ise imza töreninde Orhan Okulu''dan başpehlivanlık sözü aldı.

2011'de büyük orta, 2012'de başaltı birincisi olan Orhan Okulu 2013'te ilk kez katıldığı baş güreşlerinde üçüncü olmuştu. Birçok yerel turnuvada dereceleri olan ve en teknik pehlivanlardan biri olarak kabul edilen Okulu bu yılsa Kırkpınar'da çeyrek finalde Recep Kara'ye yenilmişti.

٪d سنوات قبل