|

Yanal: Galatasaray ve Beşiktaş'a fark atarız

Fenerbahçe'nin teknik patronu Ersun Yanal yeni sezon öncesi gündem yaratacak açıklamalarda bulundu. Tecrübeli teknik adam, 'Galatasaray'ın defansı zayıf, Beşiktaş'ta da eksikler var. Lige böyle başlarlarsa fark geçen sezondan daha büyük olur' dedi

Fotomaç
00:00 - 25/07/2014 الجمعة
Güncelleme: 12:32 - 25/07/2014 الجمعة
Yeni Şafak
Yanal: Galatasaray ve Beşiktaş'a fark atarız
Yanal: Galatasaray ve Beşiktaş'a fark atarız

Yeni sezonu 14 Temmuz'da açan ve hazırlıklara Topuk Yaylası'nda devam eden Fenerbahçe'de Ersun Yanal'ın keyfine diyecek yok. Şampiyon kadronun korunması ve Ribas'ın transferiyle güçlenen F.Bahçe'de oyuncuların kampa hazır gelmesi de Yanal'ı mutlu etmişti. Ersun hocayı sevindiren başka bir şey ise rakiplerin formu yani formsuzluğu. Galatasaray ve Beşiktaş oynadıkları hazırlık maçlarında hiç de hazır görünmedi. İki ekip de zayıf takımlarla oynamalarına rağmen 'Şampiyonluğa oynayacak' hava vermedi.

'Havaya girmeyelim yeter'

Beşiktaş, 4'ü zayıf takımlarla oynadığı 5 hazırlık maçının sadece 3'ünü kazanabildi. Teknik direktör Bilic arayışını sürdürüyor. Galatasaray ise Olcan ve Sinan Bolat gibi yıldız isimleri almasına rağmen tel tel dökülüyor. Sarı - Kırmızılı ekip Rapid Wien'e 3-1 yenilince teknik direktör Prandelli, "Biz bu oyunla F.Bahçe'yi yenemeyiz" dedi. F.Bahçe'nin hocası Ersun Yanal ise yakın çevresine, "Bu görüntüleriyle Galatasaray ve Beşiktaş bize rakip olamaz. Sezonu geçen yıldan daha erken bitirirsek kimse şaşırmasın. Yeter ki havaya girmeyelim" dedi.


٪d سنوات قبل