|

Yattara: G.Saray'a golüm var

Kamil Anahar
00:00 - 12/03/2009 Perşembe
Güncelleme: 02:43 - 12/03/2009 Perşembe
Yeni Şafak
Yattara: G.Saray'a golüm var
Yattara: G.Saray'a golüm var

G.Saray maçının hazırlıklarını sürdüren Trabzonspor'da Yattara şut çalışmasında attığı gollerle adeta şov yaptı. Tolga'nın koruduğu kaleye attığı şutlarda yüksek bir gol yüzdesi tutturan Yattara, genç file bekçisini sinirlendirdi. Yattara, attığı goller sonrası Tolga'ya 'geçmiş olsun' derken Tolga da 'sağol' şeklinde karşılık verdi. Moralinin çok yüksek olduğu görülen Yattara, suskunluğuna G.Saray karşısında son vereceğini söyledi.


Kaset izlediler

Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, pazar günü karşılaşacakları G.Saray'ın Konya ve Bursaspor'la oynadığı maçların kasedini defalarca izledi. Tecrübeli teknik adam daha sonra bu maçları futbolcularına da seyrettirip, rakiplerinin iyi ve zayıf yanları hakkında uyarılarda bulundu. Yanal, G.Saray savunmasına baskı yapıldığında paniğe girdiklerini tespit edip futbolcularına “Rakip kaleye yakın yerde baskı yapıp G.Saray savunmasını hataya zorlayın” dedi. Yanal, rakiplerinin etkili forvetlere sahip olduğunu, savunmalarında boş alan bırakmamaları gerektiğini anlatıp, oyuncularından dikkatli olmalarını istedi.


Song'a milli davet geldi

Trabzonspor'un Kamerunlu oyuncusu Song'a, ülkesinin milli takımından davet geldi. Song'un, Kamerun Milli Takımı'nın 28 Mart'ta Gana'nın Accra kentinde oynayacağı Togo maçı için aday kadroya çağrıldığı öğrenildi.


Trabzonspor'a sürpriz ziyaretçi

Trabzonspor'un dünkü idmanına sürpriz ziyaretciler geldi. İdmanı izleyen Trabzon Otistik Çocuklar Eğitim Merkezi öğretmen ve öğrencileri teknik heyet ve futbolculara çiçek verip, birlikte fotoğraf çektirdiler.


Galibiyete 15 bin TL prim

Bordo mavili takımda her derbi maçında olduğu gibi G.Saray karşısında galibiyete 15 bin TL prim ödenecek. Bu sezon derbi kazanamadıkları için prim alamayan futbolcular, bu şanssızlığı G.Saray karşısında kırmak istiyorlar.



15 yıl önce