|

Yerlide sıkıntımız büyük

Alper Potuk, Olcan Adın, Ambrabat, Doka ve Yiğit Gökoğlan için yapılan girişimlerin sonuçsuz kalması İmparator'un canını sıktı. Başkan Aysal'ı arayan Terim “Yerliler çok zor. Acil olarak yabancılara dönmeliyiz" diye serzenişte bulundu

00:00 - 7/01/2012 Cumartesi
Güncelleme: 00:25 - 7/01/2012 Cumartesi
Yeni Şafak
Yerlide sıkıntımız büyük
Yerlide sıkıntımız büyük

Devre arasında takıma takviye istediğini her platformda dile getiren Teknik Direktör Fatih Terim'i, Manisaspor'lu Yiğit Gökoğlan nedeniyle canı bir hayli sıkıldı. Kenan Yaralı ile daha önce yapılan görüşmelerde 2.5 milyon euro artı alt yapıdan bir oyuncu karşılığında anlaşan G.Saray yönetimi, Yaralı'nın son dakika da 'Oyuncu istemiyorum. Yiğit'in bonservisi 4.5 milyon euro' demesinin ardından transferde büyük sorun yaşandı. Pazarlığı sürdüren ve 2.5 milyon euro artı iki futbolcu diyen Abdurrahim Albayrak'a olumsuz yanıt veren Yaralı, “En fazla 4 milyon euroya inerim' demesinin ardından bu transferle birlikte yerli oyuncu görüşmeleri askıya alındı.


YABANCI PİYASAYA DÖNMELİYİZ

Transfer başlamadan Alper Potuk, Olcan Adın, Amrabat, Doka ve Yiğit Gökoğlan için girişimler başlatan yalnız transferde başarısız olan G.Saray'da Teknik Direktör Fatih Terim, dün akşam saatlerinde Başkan Ünal Aysal'ı aradı. Takıma mutlaka takviye yapılması gerektiğini dile getiren Terim, “Yerli de sıkıntımız büyük. 4 milyon Euro'dan aşağıya kapı açılmıyor. Acil bir şeyler yapmamız gerekiyor. Hiç değilse yabancı oyuncu alalım Takıma mutlaka takviye yapmalıyız. Çok geç kaldık' dedi.


Maç günleri değişti

TFF'nin açıkladığı yeni programda Galatasaray'ın 21 ile 22. haftadaki maç günleri değişti. 21 Ocak Cumartesi günü Eskişehir ile oynayacağı maç Pazar'a, 24 Ocak Salı günkü Ankaragücü mücadelesi de Çarşamba'ya alındı.


Terim kazandı

Akreditasyon kartını boynuna takmadığı için sürekli para cezasına çarptırılan Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, TFF'nin yeni değişikliğiyle rahatladı. Federasyon, dün yaptığı toplantıda, 6. Madde'de 'kartların akredite alanlarında boyunlarına asılması zorunlu değildir" değişikliği yaptı.








MAÇ PROGRAMI
BURSASPOR - MERSİN İ.Y.
Stat: Bursa Atatürk

Hakem: Cüneyt Çakır

Saat: 16.00 / Yayın: Lig TV2





12 yıl önce