|

1 günde 3 bomba

Bordo-mavililer, Spartak Moskova''nın forveti Abdul Majeed Waris ile 4 yıllık, Guingamp''ın golcüsü Mustapha Yatabare ile 3 yıllık ve Olimpiakos''un stoperi Avraam Papadopoulos ile 1 yıllık sözleşme imzaladı

Ali Kemal Yazıcı
00:00 - 2/09/2014 Salı
Güncelleme: 00:09 - 2/09/2014 Salı
Yeni Şafak
1 günde 3 bomba
1 günde 3 bomba

Trabzonspor, transferin son gününde 3 bomba birden patlattı. 18 takviyeyle bambaşka bir takım kuran bordo-mavililer, yine de takımdan memnun olmayan teknik direktör Vahid Halilhodzic''in forvet beklentisini de karşılarken kadroya bir de stoper takviyesi yaptı. Karadeniz ekibi, Spartak Moskova''nın forveti Majeed Waris ve Fransız Guingamp takımının golcüsü Mustapha Yatabare ve Olimpiakos kulübünün tecrübeli stoperi Avraam Papadopoulos''u dün Trabzon''a getirdi ve sözleşme imzalattı.

BONSERVİSE 8.5 MİLYON EURO

22 yaşındaki Ganalı golcü Waris ile 4 yıllık sözleşme imzalayan bordo-mavililer, Spartak Moskova''ya 6 milyon Euro bonservis bedeli ödeyeceğini açıkladı. Genç forvet ise 950 bin Euro garanti para ve maç başı 10 bin Euro alacak.

28 yaşındaki Malili golcü Yatabare ile de 3 yıllık sözleşme imzalandı. Yatabare''nin bonservisi için Guingamp Kulübü''ne 2.5 milyon Euro ödeyecek bordo-mavililer, oyuncuya da yılda 1 milyon Euro garanti para ve maç başı da 7 bin 500 Euro ödeme yapacak.

Son olarak da savunmaya takviye yapan Trabzonspor, Papadopoulos''un transferini bonservis bedelsiz gerçekleştirdi, oyuncuya da 1 yıllık imza attırdı.

Colman gönderildi

Trabzonspor, son günde bir yabancısıyla daha yolları ayırdı. Teknik direktör Vahid Halilhodzic döneminde de kadroda yer bulamayan, sözleşmesinin feshi için iki yıllık alacağında direten Gustavo Colman, sonunda ikna edildi. Arjantinli yıldız ile 700 bin Euro sözleşme fesih bedeli karşılığında yollar ayrıldı. Colman''a 457 bin Euro hak ediş bedeli, 243 bin Euro erken fesih bedeli ödendi. Colman 6 sezondur Trabzonspor forması giyiyordu.

Kadir Keleş Akhisar Belediye''ye Caner Erciyes''e, Gökhan Antalya''ya

Bordo-mavililer, dün Gustova Colman dışında üç oyuncuyu daha elinden çıkardı. Trabzonspor Kulübü, Kadir Keleş''i Akhisar Belediyespor''a satın alma opsiyonuyla kiraladı. 50 bin TL+KDV ile kiralanan Kadir''in satın alma opsiyonu 1 milyon TL+KDV oldu. Ayrıca Caner Osmapaşa 1 yıllığına Süper Lig ekibi Kayseri Erciyesspor''a, Gökhan Karadeniz de yine 1 yıllığına PTT 1. Lig ekibi Antalyaspor''a kiralık olarak verildi.

Ayağı kırılan Deniz 2 ay sahalarda yok

Trabzonspor''un önceki gün Erciyesspor maçında sakatlanan oyuncusu Deniz Yılmaz''ın sağ ayak bileği fibula kemiğinde kırık tespit edildiği ve 8 hafta sahalardan uzak kalacağı açıklandı. Kulüp Doktoru Hakan Bozdoğan, ''Deniz''in yapılan fizik muayene ve tetkikleri sonucunda sağ ayak bileği fibula kemiğinde kırık tespit edildi. Oyuncumuz bu durumda yaklaşık 8 hafta sahalardan uzak kalacak'' dedi.

Yolculuğun her anını paylaştı

Trabzonspor Kulübü''nün özel uçakla Türkiye''ye getirdiği Yatabare, yolculuğun her anını sosyal medyadan takipçileriyle paylaştı. NBA takımlarından Celtic tişörtü giyen Malili golcüye yolculuğunda sadece menajeri eşlik etti.

10 yıl önce
default-profile-img