|

Avrupa maçları Olimpiyat''ta

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Başakşehir Fatih Terim Stadı''nda oynama seçeneğini sadece lig maçları için düşündüklerini söyledi

Süleyman Hatısaru
00:00 - 22/09/2014 Pazartesi
Güncelleme: 23:49 - 21/09/2014 Pazar
Yeni Şafak
Avrupa maçları Olimpiyat''ta
Avrupa maçları Olimpiyat''ta

Kocaeli Gölcük''te bir park açılışına katılan Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, zemini kötü olan Olimpiyat Stadı''yla ilgili sorulara yanıt verirken, Başakşehir Fatih Terim Stadı''nda oynaya- bilecekleri ihtimalini tekrarladı, Avrupa maçları ve derbileri kesinlikle Olimpiyat Stadı''nda oynayacaklarını kaydetti.

''Lig maçlarını belki Başakşehir Fatih Terim Stadı''nda oynayabiliriz. Görüşmemiz oldu ancak daha kesinleşmiş bir şey yok'' yorumunu yapan Orman, Olimpiyat''ın zeminiyle ilgili ''Ge- rekli bakım işlemleri yapılacak'' ifadelerini kullandı. Bursaspor maçı için ''Sakatlıkların yaşanmadığı, hakemin maça müdahil olmadığı bir maç olsun'' temennisinde bulunan Beşiktaş Başkanı, zor günlerin artık sonuna geldiğini kaydederek ''İnşallah yatırım yaptıklarımız sahada işlevlerini yerine getirsinler, taraftarlarımızı mutlu etsinler, bizim arzumuz odur. Bundan sonrası artık futbolcuların ve teknik heyetin kendilerini göstermeleridir'' dedi.

10 yıl önce