|

Aykut bu kez doktor dövdü

Karadeniz Teknik Üniversitesi''nin camına kurşun atan ''komando'' lakaplı savunma oyuncusu, bu kez de kız kardeşini muayene için gittiği hastanede doktora yumruk attı

Ali Kemal Yazıcı
00:00 - 22/10/2014 Çarşamba
Güncelleme: 00:47 - 22/10/2014 Çarşamba
Yeni Şafak
Aykut bu kez doktor dövdü
Aykut bu kez doktor dövdü

Trabzonspor''un geçtiğimiz sezon başında büyük umutlarla transfer ettiği Aykut Demir uslanmak bilmiyor. Hakkında meskun mahalde ateş etmek suçundan işlem yapılan ''komando'' lakaplı defans oyuncusunun bu kez de kız kardeşini muayene etmek için gittiği özel hastanede bir doktoru yumrukladığı kaydedildi. Bir süredir sakatlığı nedeniyle takımdan ayrı çalışan Aykut Demir''in görgü şahitlerinin ifadesine göre tahlil sonuçları çıkmadan kendisine bilgi vermek istemeyen Doktor Latif Bayat'la önce tartıştı, ardından da doktora yumruk attı. Bu arada araya giren hastane görevlileriyle de kavga eden Aykut Demir, daha sonra hastaneden ayrıldı. Dudağı patlayan Dr. Latif Bayat, yüzü kan içinde kalınca polise şikayette bulundu. Polis de olayı adli makamlara iletmek üzere tutanak tuttu.

YÖNETİM SATIŞ LİSTESİNE KOYDU

Daha önce de Karadeniz Teknik Üniversitesi binasının 2. katındaki pencereye isabet eden merminin Aykut''un tabancasından çıktığı tespit edilmişti. Şans eseri ölen ve yaralanan olmamıştı. Aykut Demir''in sürekli bu tür olaylarla gündeme gelmesi yönetimi de rahatsız etti. Kendisinden beklenen performansı bir türlü sergileyemeyen Aykut Demir'in teknik direktör Vahid Halilhodziç''in görüşü alındıktan sonra devre arasında gönderilmesi gündeme geldi.

Kazanırsak nefes alırız

Trabzonspor''da rota Avrupa Ligi''ndeki Lokeren maçına döndü. Kazanmaları halinde grupta rahat bir pozisyona gelebileceklerini dile getiren teknik direktör Halilhodzic, ''Tekrar avantajlı konuma geçmemiz için Lokeren'i yenmeliyiz. Kazanırsak rahat bir nefes alırız" dedi.

Sakatlar riske edilmeyecek

Bordo-mavililerin sağlık ekibi, sakat oyunculardan Özer, Mustafa Yumlu ve Constant''ın görev verilmesi halinde Lokeren karşısında oynayabileceğini rapor etse de teknik direktör Vahid Halilhodzic''in antrenman eksikleri nedeniyle bu futbolcuları riske etmeyeceği belirtildi.

10 yıl önce