|

Belkalem endişeli

Trabzonspor'un Cezayirli savunma oyuncusu, camiadan sabır beklediğini kaydederek, ''Yine de sabrın sınırı olduğunu biliyoruz'' dedi

Ali Kemal Yazıcı
00:00 - 1/11/2014 Cumartesi
Güncelleme: 23:41 - 31/10/2014 Cuma
Yeni Şafak
Belkalem endişeli
Belkalem endişeli

Trabzonspor''un defans oyuncusu Belkalem, Cezayir''de yayınlanan La Gazette du Fennec'e Gazetesi'ne yaptığı değerlendirmede, takımın gidişatından endişe duyduğunu belirtti. Son haftalarda attığı gollerde içgüdüsel olarak öne çıktığını ancak hocasının kendisine gol atma gibi bir misyon yüklemediğini kaydeden Cezayirli savunmacı, takımın kötü performansını da değerlendirdi: ''Kuşkusuz biraz rahatsız edici bir durumdayız. Kulüp ve taraftarlar ekibin bu yaz kurulduğunu biliyor. Takım haline gelmek zaman alacaktır. Bu da yavaş yavaş geliyor." Taraftarın sabırlı olması gerektiğinin altını çizen Cezayirli yıldız, ''Taraftar bazı şeylerin düzeleceğini bilmeli. Bunun için çaba gösteriyoruz. Aynı şekilde yönetim de sabırlı davranmalı. Ama onların sabrının sınırı olduğunu da içimizde derinden biliyoruz" diye konuştu.

Sümer'den transfer eleştirisi

Eski başkanlardan Özkan Sümer, "Trabzonsporda futbolun en önemli ihtiyacı olan transferde bilinç, plan yok" dedi. Sezon başında Trabzonspor'un 'biraz doğaçlama, biraz da bodoslama' transfer yaptığını dile getiren Sümer, "Bu kadar çok sayıda transfer yapmak, dünyada görülmüş bir şey değil. 22 transfer yapmak, zaten problemi baştan davet etmektir" dedi.

Ege''de zor randevu

Trabzonspor, bugün ligde deplasmanda Akhisar Belediye''ye konuk oluyor. Ligde ilk galibiyetini 6. Haftada alan bordo-mavililer, dış sahada da ilk kez kazanarak kara bulutları dağıtma hedefinde. Mustafa Yumlu ve Zeki Yavru''nun kadro dışı olduğu bordo-mavililerde sakat olan Aykut ve Deniz forma giyemeyecek.

9 yıl önce