|

Biz iyi arkadaşız

Trabzon-F.Bahçe derbisinde bir pozisyon sonrası hararetli tartışan, kenara geldiklerinde küsleri oynayan Sow ve Diego, dün aradaki buzları eritti. Bu tip diyaloglara futbolda sık rastlandığını hatırlatan Diego, aralarında herhangi problem olmadığını kaydetti. Sow da davranışı 'kazanma isteğinin sahaya yansıması' olarak değerlendirdi

.
00:00 - 16/09/2014 Salı
Güncelleme: 23:48 - 15/09/2014 Pazartesi
Yeni Şafak
Biz iyi arkadaşız
Biz iyi arkadaşız

İkili, önce sosyal medya hesaplarından birlikte çekildikleri fotoğrafla 'Aramızda hiçbir problem yok' mesajını verirken, idmanda da barış pozuyla düşman çatlattılar. FB TV'ye aralarında yaşanan tatsızlığı değerlendiren Diego, 'Bu tip şeyler futbolda her zaman oluyor. Orada sadece istediklerimizi sahaya yansıtamamış olmamızın verdiği hayal kırıklığı, onun verdiği üzüntü ile öyle bir konuşma yaşadık. Bu sadece aramızda kaldı. Moussa ile kesinlikle hiçbir problemim yok. Sow'la iyi arkadaşız. Bütün bir sezon boyunca ona ihtiyacım var. Çünkü aynı hedeflere sahibiz' ifadelerini kullandı.

BENİMKİSİ PASI DEĞERLENDİRME ÇABASI

Sow ise şunları söyledi: 'Aslında bu, kazanma isteğimizin sahaya yansıması. O bahsettiğiniz pozisyonda da ben tamamen iyi bir pozisyon alıp, Diego'dan gelebilecek bir pası değerlendirme amacı içindeydim. Diego o anda şut atmayı seçti. Futbolda olabilir. Kesinlikle bahsedildiği gibi Diego ile aramızda bir problem yok.'

F.Bahçe'den derbi teşekkürü

Fenerbahçe Kulübü, centilmence tamamlanan Trabzonspor derbisi sonrası resmi internet sitesinden teşekkür açıklamasında bulundu. Trabzon Havalimanı'ndan başlayan, Rize'ye kadar kafileye her an eşlik eden Trabzon ve Rize Valiliği'ne, Trabzon ve Rize Emniyet Müdürlüğü'ne teşekkür edildi.

Potada kombine rekoru

Fenerbahçe Ülker Basketbol Takımı'nın 2014-2015 sezonu kombine biletlerine yoğun ilgi olduğu, satışların 4 bin 500'ü geçtiği açıklandı. Sarı-lacivertli kulübün, taraftarın ilgisine teşekkür etmek amacıyla internet sitesinden yaptığı açıklamada, geçen sezonki 3 bin 683 kombine kart sayısının aşıldığı, bu sayının kombine kart satış rekoru olduğu bildirildi.


10 yıl önce