|

Bruma'ya 12 milyon euro teklif ettiler

Galatasaray'ın Konyaspor'u 1-0 yendiği maçtan sonra Bruma'ya yapılan tekliflerle ilgili bilgi veren Levent Nazifoğlu, "Geçen sezon 7.5 verip alabilirlerdi şimdi 10-12 veriyorlar, satmıyoruz" açıklamasında bulunmuştu. Portekizli yıldıza hangi takımlaırn transfer teklifi yaptığı ortaya çıktı.

Yeni Şafak
14:52 - 15/01/2017 Pazar
Güncelleme: 10:03 - 12/04/2017 Çarşamba
Yeni Şafak
Galatasaray'ın Portekizli yıldızı Bruma bu sezon sarı kırmızılı forma altında 20 resmi maçta 5 gol attı, 5 de asist yapma başarısı gösterdi.
Galatasaray'ın Portekizli yıldızı Bruma bu sezon sarı kırmızılı forma altında 20 resmi maçta 5 gol attı, 5 de asist yapma başarısı gösterdi.
Galatasaray'ın Portekizli yıldızı Bruma'nın taliplileri artıyor...

Galatasaray yöneticisi Levent Nazifoğlu'nun "Geçen sezon 7.5 verip alabilirlerdi şimdi 10-12 veriyorlar, satmıyoruz" açıklamasında bulunduğu futbolcuya İspanya'dan Sevilla ve İngiltere'den Tottenham'ın teklifte bulunduğu ortaya çıktı.

Sevilla'nın sezon başında da istediği futbolcu hakkında devre arası için sarı kırmızılı yönetimden bilgi istediği ancak ret yanıtı aldığı aktarıldı. Tottenham'ın ise yaklaşık 12 milyon euroluk bonservis bedeli teklifinde bulunduğu ancak yönetimin oyuncuyu 15 milyon eurodan aşağı bir rakama bırakmak istemediği aktarıldı.

Portekizli yıldızı kadrosunda tutmak isteyen Galatasaray yönetiminin kısa süre içerisinde futbolcusuyla yeni sözleşme imzalayacağı ve kontratına serbest kalma bedeli koyacağı ifade edildi.


#Galatasaray
#Bruma
7 yıl önce