|

Burak: Benim için anlamlı bir gol

Galatasaray''ın golcü futbolcusu Burak Yılmaz, bütün takım olarak kenetlendiklerini ve Bursa'da lige iyi başladıkları için mutlu olduklarını söyledi.

İha
00:00 - 30/08/2014 Cumartesi
Güncelleme: 23:37 - 30/08/2014 Cumartesi
Yeni Şafak
Burak: Benim için anlamlı bir gol
Burak: Benim için anlamlı bir gol

Spor Toto Süper Lig''in ilk haftasında deplasmanda Bursaspor''u 2-0 mağlup eden sarı-kırmızılı futbolcular, lige galibiyet ile başlamanın sevincini yaşıyor.

Mücadele sonrası değerlendirmede bulunan Galatasaray futbolcusu Burak Yılmaz, ''İyi başlamak bizim için çok önemliydi. Kaybettiğimiz bir derbi sonrasında çok şeyler konuşuldu. Tekrar birbirimize kenetlendik. Yeni bir takım oluşturuyoruz. Yeni transferlerimiz var. Ben bugün bütün takım arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Çok güzel bir birliktelik gösterdik. Bursa gibi bir deplasmanı hele ki ilk maç olarak burada yenmek çok kolay bir şey değil. Bursa''dan puan almak çok zor. Çok iyi bir camia ve takım olmuşlar. Çok iyi ve çok güzel bir hocaları var. Lig bizim adımıza iyi başladı. Umarım böyle devam eder'' dedi.

'Anlamlı bir gol oldu'

Galatasaray-Bursaspor karşılaşmasında ilk golü atan Burak Yılmaz, golden sonra topu top toplayıcı çocuktan bir süre alamadı. Topu almak için reklam panolarının arkasına geçen Yılmaz, topu alıp karnına koydu. Top karnında koşan Burak Yılmaz, daha sonra karnını öperek taraftara bebek müjdesini verdi. Gol sevinci hakkında da konuşan Yılmaz, ''Benim için çok güzel, çok anlamlı bir gol oldu. Sonrasında da her şeyi belli ettim'' diye konuştu.

10 yıl önce