|

F.Bahçe yara sardı

3 dış saha maçında sadece 1 puan çıkabaribilen sarı-lacivertliler, Kadıköy''deki yenilmezlik serisini 27 maça çıkarırken G.Birliği karşısında 3 puanı Emre ve Kuyt''ın penaltı golleriyle aldı.

Süleyman Hatısaru
00:00 - 26/10/2014 Pazar
Güncelleme: 01:15 - 26/10/2014 Pazar
Yeni Şafak
F.Bahçe yara sardı
F.Bahçe yara sardı

Ligde geçen hafta deplasmanda Galatasaray derbisini kaybeden Fenerbahçe, sahasında Gençlerbirliği''ni 2-1 mağlup etti. Teknik direktör İsmail Kartal''ın sürpriz bir kadro sürdüğü maçta sarı-lacivertliler, 3 puanı maçın bitimine 4 dakika kala bulduğu golle kazandı. Kadıköy''de ilk yarısı golsüz sona eren mücadelede goller ikinci yarıda geldi. İlk yarıda iki takımın da orta sahada kilitlediği oyunda pozisyon zenginliği olmadı. Fenerbahçe ikinci yarıya golle başladı. Alper Potuk''un düşürülmesiyle kazanılan penaltı atışını 50. dakikada Emre Belözoğlu gole çevirdi: 1-0. 81. dakikada oyuna yeni giren Antal, ceza alanında oluşan karambolde topu Volkan'ın altından ağlara gönderek Kadıköy''de büyük bir şok yaşattı: 1-1. Sarı-lacivertli takımın bu gole cevabı gecikmedi. Oyuna 1 dakika önce giren Emanuel Emenike''nin ceza alanı içinde düşürülmesi sonrasında hakem bir kez daha penaltı noktasını gösterdi. Penaltı atışını kullanan Kuyt, 86. dakikada Fenerbahçe''yi bir kez daha öne geçirdi: 2-1. Karşılaşma bu sonuçla bitinci sarı-lacivertli takım, gelecek hafta oynananacak olan Beşiktaş derbisi öncesi moral bulmuş oldu.

Caner Erkin ikinci yarı oyuna girdi

F.Bahçe'de Caner Erkin bu sezon ilk kez sakatlığı olmamasına rağmen teknik direktör İsmail Kartal tarafından kulübeye çekildi. Başarılı oyuncunun yerine sol kanatta Hasan Ali forma giydi. Caner, maçın 67. dakikasında Webo'nun yerine oyuna girdi.

F.bahçe'nin borcu 200 milyon TL

F.Bahçe Yüksek Divan Kurulu dün yapıldı. Denetleme Kurulu üyesi Cengiz Oral, kulübün ödenecek net borcunun 200 milyon 555 bin 458 lira olduğunu açıkladı. Oral giderler fazlasının kur farkından kaynaklandığını söyledi.

Hocamız F.Bahçe için canını verir

Fenerbahçe'nin yıldız ismi Dirk Kuyt, tribünlerin tepki gösterdiği teknik direktör İsmail Kartal için taraftarlara seslendi. ''Taraftarlarımızın ne kadar fanatik olduklarını biliyorum. Şu an 3 yıldır burada yaşıyorum. Ben de bazen basın organlarını takip ediyorum'' diyen Hollandalı yıldız, şu ifadeleri kulandı: ''Taraftarımıza sesleniyorum, basının her zaman her söylediği şeye inanmayın. Başkanımız da her antrenmanımızı neredeyse takip ediyor. Hocamız da daha önce Fenerbahçe'de forma giydi. Ve şu an da farklı bir görevle başımızda. Hocamız, taraftarımızın ve camiamızın desteğini her zaman hak ediyor. Ona destek olmalıyız ve İsmail Kartal, bu takım için canını verebilecek derecede çalışıyor. Taraftarlarımıza buradan tekrar sesleniyorum. Bizi ve hocamızı desteklemeye devam etsinler.''

Tribünlerde tepkili sesler

Maç sırasında bir kısım taraftarlar, takımın ortaya koyduğu mücadeleye tepki göstererek, ''Yeter artık saldır F.Bahçe'', ''Sabrımız taşıyor, adam gibi oynayın'' tezahüratları yaptı. F.Bahçe'nin yediği golden sonra ''Ersun Yanal'' ve ''Aziz Yıldırım taktik versene'' şeklinde tempo tuttu. İsmail Kartal'ın, Sow'u oyundan alıp Emenike'yi sahaya sürmesi de tribünlerin tepkisine neden oldu.


9 yıl önce