|

Hedef şampiyonluk değil

Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Mustafa Reşit Akçay, Spor Toto Süper Lig''de kalıcı olmak istediklerini söyledi.

İha
00:00 - 21/10/2014 Salı
Güncelleme: 15:47 - 21/10/2014 Salı
Yeni Şafak
Hedef şampiyonluk değil
Hedef şampiyonluk değil

Akçay, yerel ve ulusal basın temsilcileri ile kahvaltıda buluştu. Egea Restoran''da basın mensupları ile bir araya gelen Mustafa Reşit Akçay''a menajeri Hayati Şen, idari menajer Ferdi Şindil, medya sorumlusu İsmail Aladağ, Akhisar Belediyespor yöneticileri Harun Eryüksel, İbrahim Evren Acar ve Süleyman İşçi eşlik etti.

Basın mensuplarına sezonun geride kalan 6 haftasını değerlendiren Akçay, basın mensuplarına gerçekten işlerini yaptıkları için teşekkür ederek, yapıcı haberler ile takıma ışık tuttuklarını belirtti.

Akçay, ligin kalıcı takımı olmak istediklerini vurgulayarak, "Bizler bunun için tüm çabayı gösteriyoruz. Bu yıl da bu ligde kaldığımız takdirde önümüzdeki yıllarla ilgili daha farklı planlamaların gerçekleşeceğini düşünüyorum. Kalıcı takım unvanını kazandıktan sonra yapılması gerekenleri bilen ve çok sağlıklı yol alan bir yönetim kuruluna sahibiz. Toplumun ve basının bize vermiş olduğu destekle kendimizi daha güvenli hissediyoruz. Çalışıp takdiri Allah''a bırakacağız" ifadelerini kullandı.

Yeşil-siyahlılar bugün başlayacakları Kardemir Karabükspor maçı hazırlıklarına yarın sabah idmanı ile devam edecek ve yarın saat 16.00''da havayolu ile İzmir''den Ankara''ya hareket edecek. Kafile daha sonra karayolu ile Karabük''e geçecek.

9 yıl önce