|

Hesabı Galatasaray görecek!

Galatasaray, Beşiktaş'ın Play-Off turunda elinden kaçırdığı Arsenal ile aynı gruba düştü. Gruptaki diğer rakipler B.Dortmund ve Anderlecht oldu

.
00:00 - 29/08/2014 الجمعة
Güncelleme: 00:05 - 29/08/2014 الجمعة
Yeni Şafak
Hesabı Galatasaray görecek!
Hesabı Galatasaray görecek!

UEFA Şampiyonlar Ligi grup kuraları dün Monaco'da çekilirken bu kulvardaki tek temsilcimiz Galatasaray, Beşiktaş'ı 0-0 ve 1-0'lık sonuçlarla Play-Off turunda eleyen Arsenal, Almanya Bundesliga ikincisi Borussia Dortmund ve Belçika şampiyonu Anderlecht ile aynı grupta yer aldı. Kuraya 3. torbadan giren temsilcimiz, 1. torbadan Arsenal'i, ikinci torbadan B.Dortmund'u, 4. torbadan da Anderlecht'i çekti.

İLK MAÇ ANDERLECHT İLE

Galatasaray, D Grubu macerasına iç saha maçıyla başlayacak.

16 Eylül Salı: G.Saray-Anderlecht

1 Ekim Çarşamba: Arsenal-G.Saray

22 Ekim Çarş: G.Saray-B.Dortmund

4 Kasım Salı: B.Dortmund-G.Saray

26 Kasım Çarş: Anderlecht-G.Saray

9 Aralık Salı: G.Saray-Arsenal

Alex Song G.Saray'da

Galatasaray, stoper problemini Barcelonalı yıldızla çözdü. Sarı-kırmızılılar, Alex Song'un 1 yıllığına kiralanması konusunda Katalan ekibiyle anlaşma sağladı. Barcelona'ya kiralık sözleşmesi karşılığında hiçbir bedel ödemeyecek olan G.Saray, oyuncuya yıllık 1.5 milyon Euro garanti para ödeyecek. 26 yaşındaki Kamerunlu yıldız, iki sezondur Barcelona forması giyiyordu. Kariyerinde 316 maç tecrübesi olan tecrübeli savunmacı, Barcelona'dan önce 4 sezon Arsenal'de görev yaptı.

GRANADA BAŞKANI AÇIKLADI

Geçen sezon Beşiktaş'a kiraladığı Dany'e de kulüp arayan G.Saray, oyuncuyu elden çıkarmak üzere. Granada Başkanı Onique Pina, Dany'i satın alma opsiyonsuz sezon sonuna kadar kiraladıklarını açıkladı.


٪d سنوات قبل