|

İlk aday Yalman sırada Ünal Aysal

1990-1996 yılları arasında Galatasaray'a başkanlık yapan, bu dönemde 2 lig şampiyonluğu, 2 Türkiye Kupası ve 2 Cumhurbaşkanlığı Kupası kazanan Alp Yalman, adaylığını koyduğunu açıkladı. Ünal Aysal da büyük ihtimalle yeniden aday

Taha Güvendi
00:00 - 24/09/2014 Çarşamba
Güncelleme: 01:27 - 24/09/2014 Çarşamba
Yeni Şafak
İlk aday Yalman sırada Ünal Aysal
İlk aday Yalman sırada Ünal Aysal

Galatasaray'da 25 Ekim'de gerçekleştirilecek olan Olağanüstü Seçimli Genel Kurul'da ilk başkan adayı Alp Yalman oldu. İlk kez 1973 yılında yönetimde görev alan, 1990-1996 yılları arasında sarı-kırmızılı kulüpte başkanlık yapan Alp Yalman, başkan adaylığı ile ilgili yaptığı açıklamada camiadan büyük bir destek gördüğünü belirterek 'Evet doğru, aday olacağım. Bunun bir şartı yok. Ünal Aysal yeniden seçime girse de ben adayım. Bu konuda önümüzdeki günlerde kapsamlı bir açıklama yapacağım. Şu anki durum bundan ibaret' ifadelerini kullandı.

AYSAL: HENÜZ ERKEN

Adaylığı konusunda dün karar vermesi beklenen Ünal Aysal, ise bugünü işaret etti. Aday olup olmayacağı ile ilgili soruları yanıtlayan Aysal 'Henüz erken, bazı görüşmelerim devam ediyor. Kararım yarın (bugün) netleşebilecek' diye konuştu. Ünal Aysal, çekimser ifadeler kullansa da büyük bir ihtimalle yeniden başkanlığa adaylığını koyacak. Aysal'ın liste konusunda sıkı görüşmeler yapması bunun en büyük kanıtı.

GS TV'de şok iddia!: Aday olmayacak

GS TV'de yayınlanan bir programda Başkan Ünal Aysal'ın başkanlığa aday olup olmayacağı tartışılırken konuklardan biri Aysal'ın seçimde yer almayacağını öne sürdü. Programdaki bir başka yorumda Aysal'ın yönetimle bugün vedalaşacağı öne sürüldü.

Yalman'ın kozu Denizli Aysal'ın Haldun Üstünel

Adaylığını açıklayan Alp Yalman'ın seçilmesi halinde takımın başına Mustafa Denizli'yi getirmeyi planladığı öğrenilirken listesinde Abdurrahim Albayrak'a da yer verme düşüncesinde. Henüz adaylığını açıklamasa da liste çalışmasında olan Ünal Aysal, 10 isimle yollarını ayırmayı düşünürken listesindeki en büyük kozu Haldun Üstünel olacak. Aysal'ın listesinde Mustafa Denizli de önemli rol oynuyor. Aysal'ın düşüncesi Denizli'yi sportif direktör olarak görevlendirmek.

Helvacı: Yalman'a rakip olurum

3 yıl önce Ünal Aysal'a karşı başkan adayı olan Mehmet Helvacı ise seçime girebileceğini ancak ille de başkan olmak gibi bir fikrinin olmadığını, gerekirse yönetici olarak da hizmet edebileceğini açıkladı. Helvacı, 'Ünal Aysal olmaz ise Alp Yalman'a karşı aday olurum. Gerekirse dışarıdan projede üretirim' dedi.

Sedat Doğan: Aysal'a kırgın değilim

G.Saray'da yönetim kurulundaki görevinden istifa eden Sedat Doğan, Başkan Ünal Aysal ile herhangi bir kırgınlığının olmadığını açıkladı. Telegol yayınında konuşan Sedat Doğan, olağanüstü seçimli genel kurul kararının altında imzası olmamasıyla ilgili, 'İstifa ettim diye imzama gerek yoktu. Ancak 'Sedat küstü' dendi. Ben Aysal ile hiçbir zaman kavga etmedim. İstifa etmemin sebebi bazı konulardaki fikir ayrılıkları. Başkanın yönetim şeklinde mütabık değilsem fayda sağlamam mümkün değil' yorumunu yaptı.

Hanımlar yemekte, beyler çekimde

Galatasaray'da dün çekim heyecanı yaşandı. Futbol takımı, kulübün sponsorlarından olan giyim firmasının katalog çekimi için kamera karşısına geçti. Sırf bu çekim için sakallarını kesen teknik direktör Cesare Prandelli ve futbolcular, şıklıklarıyla göz kamaştırdı. Beylerde fotoğraf çekimi furyası yaşanırken takımın bayanları ise Başkan Ünal Aysal'ın eşi Fani Aysal'ın misafirliğinde öğlen yemeğinde buluştu. Bayanlar da yemeğin anısına selfie çektirdi.

10 yıl önce