|

İnegölspor'da Sarıyer alarmı

İnegölspor, hafta sonunda sahasında Sarıyer ile oynayacağı maçın hazırlıklarını kendi tesislerinde teknik direktör Şaban Yıldırım yönetiminde sürdürdü.

Dha
00:00 - 22/10/2014 Çarşamba
Güncelleme: 15:59 - 22/10/2014 Çarşamba
Yeni Şafak
İnegölspor'da Sarıyer alarmı
İnegölspor'da Sarıyer alarmı

Bordo beyazlı takımın çalışmasına sakatlıkları bulunan Uğur Kavuk ile golcü Raif Demir katılmadı. Teknik direktör Şaban Yıldırım, geride kalan 2 deplasman maçı ve pazar günü İnegöl'de oynanacakları Sarıyer maçı ile ilgili değerlendirme yaptı. 2 deplasman maçından alınan 4 puanın iyi olduğunu belirten Şaban Yıldırım, şunları söyledi:

"Zorlu deplasman maçlarını geride bıraktık. Oyun olarak özellikle bu haftaki oyunun 2'nci yarısını daha iyi oynamamıza rağmen hala eksiklerimiz olduğunu görüyoruz. Eksik yönlerimizi geliştirmeye devam edeceğiz. Sarıyer'de geçen sezondan bu yana zor yenilen takım. Geçen seneki istikrarları sürüyor. Bu haftada farklı galibiyet aldılar ve moralli takımla oynayacağız. Ancak bizimde bu ligle ilgili isteklerimiz var. Bu isteklerimiz için maça ona göre hazırlanacağız. Takımda Uğur ve Raif sakat. Raif'i dinlendiriyoruz. Birkaç gün içerisinde takıma yeniden katılacağını düşünüyorum."

9 yıl önce
default-profile-img