|

Menajerimin görüşü beni bağlamaz

Galatasaray''da Melo ile Selçuk arasında sorun yok. Brezilyalı yıldız, cezalı olmasına rağmen Balıkesir''e giden kafileyi uğurladı ve özellikle kaptan Selçuk İnan''a sarılarak başarı diledi.

Süleyman Hatısaru
00:00 - 21/09/2014 الأحد
Güncelleme: 00:01 - 21/09/2014 الأحد
Yeni Şafak
Menajerimin görüşü  beni bağlamaz
Menajerimin görüşü beni bağlamaz

Galatasaray''da son dönemde takım içinde yerli - yabancı ayrımcılığı olduğu iddiaları üzerine bir de Selçuk İnan''ın menajeri Batur Altıparmak''ın Melo''yu hedef alan sözleri kriz havasının doğmasına sebep olmuştu. Dedikodular üzerine Balıkesir seyahati öncesinde Florya''da sürpriz bir gelişme yaşandı. Melo, Selçuk''un yanına gelerek menajerinin sözlerini sordu. Selçuk''un ''Açıklamalar menajerimin şahsi görüşüdür. Beni kesinlikle bağlamıyor. Senin arkadaşlarına verdiğin değeri takım kaptanı olarak hep takdir ettim'' dediği öğrenildi. Selçuk ve Melo bu diyalog sonrası birbirlerine sarılırken iki yıldız ''Biz kenetlendikçe daha da büyüyen bir aileyiz. Bu tip konuları yüz yüze konuşalım. Sağdan soldan gelen hiçbir sözü de umursamayalım'' görüşünde birleştiği kaydedildi. Melo, otobüsün kapısına kadar gelerek takım arkadaşlarına sarılarak yolcu etti.

Prandelli çalıştığım en iyi taktisyen

G.Saray''ın tartışılan oyuncusu Melo, İtalyan Radio Deejeay''e açıklamalar yaptı. F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım''a hakaret mesajı içeren bir Tweet paylaştığı için iki maç ceza alan Brezilyalı yıldız, ''Ceza''ya çok güldüm'' dedi. Melo, teknik direktör Prandelli için de çalıştığı en iyi taktisyenlerden biri olduğunu söyledi.

٪d سنوات قبل