|

Okan Buruk'tan Cengiz Ünder örneği: Bizi yıpratmaya çalışıyorlar

Galatasaray, sahasında TÜMOSAN Konyaspor'u 3-0 mağlup etti. Galibiyeti değerlendiren teknik direktör Okan Buruk, "Transferlerden hemen bir etki göstermelerini bekliyoruz. Cengiz Ünder için de bunu söyleyebiliriz. Eleştiri vardı, 4 gol attı. Yapıcı olmalıyız, hemen etki etmelerini bekliyoruz" ifadelerini kullandı.

21:41 - 7/01/2024 Pazar
Güncelleme: 21:42 - 7/01/2024 Pazar
Yeni Şafak
Teknik direktör Okan Buruk
Teknik direktör Okan Buruk

Galatasaray, Trendyol Süper Lig 19 .hafta karşılaşmasında evinde TÜMOSAN Konyaspor'u 3-0 mağlup etti.


Galibiyetin ardından teknik direktör Okan Buruk, mücadele sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtladı.


Okan Buruk'un açıklamaları:
'Eksik olarak görmüyoruz, tam takımdık'

"Maç öncesi iyi bir 11'e sahip olduğumuzu, kulübeden gelecek oyuncularımızın olduğunu söyledim. 30'a yakın şut attık, hücumda birçok şeyi iyi yaptık. İkinci yarı rakibe pozisyonlar verdik. Konyaspor'un tehlikeli takım olduğunu gördük. Eksik olarak görmüyoruz, tam takımdık. Seyircimiz belli bir dakikadan sonra bize daha çok katıldı, bu da bizi öne doğru itti. Önemli bir galibiyet aldık. Bu bize moral oldu"


'Erden Bey sürekli yanımızda'

"Yürüyüşümüz sürüyor. Galatasaray tarihinin en iyi başlangıcını yapmış takımız. Burada inanmış insanların payı çok büyük. Takımın üzerinde çok fazla olumsuz şeyler söylenmeye çalışıldı. Oyuncular ve biz çok mutluyuz. Takım içinden farklı şeyler yansıtılmaya çalışılıyor. Galatasaray yönetimi, Galatasaray birbirine ne kadar çok sarılırsa, buradan daha güçlü çıkacağız. Erden Bey sürekli yanımızda. Bizi karıştırmaya çalışacaklar, bunu net gördük. İçeride sarılıyoruz, bunu dışarıda da göstereceğiz"


'Cengiz Ünder, eleştiri vardı, 4 gol attı'

"Tanguy Ndombele ilk yarı topu öne taşıdı, rakipten toplar kazandı. Pozitif geri dönüş aldığımız oyunculardan oldu. Kaan Ayhan farklı bölgede oynadı, çok başarılıydı. Transferlerden hemen bir etki göstermelerini bekliyoruz. Cengiz Ünder için de bunu söyleyebiliriz. Eleştiri vardı, 4 gol attı. Yapıcı olmalıyız, hemen etki etmelerini bekliyoruz. Bazen az şans geliyor. Transferlerin ne kadar iyi olduğunu zaman içerisinde gösteriyoruz. Transfer üzerinden de bizi yıpratmaya çalışıyorlar. Ndombele, Kerem Demirbay, Wilfired Zaha kendini gösteriyor"






#Galatasaray
#Okan Buruk
#TÜMOSAN Konyaspor
4 ay önce