|

Passolig Fenerbahçelilere daha ucuz olacak!

Fenerbahçe Kulübü, e-bilet uygulaması kapsamında Passolig ile anlaşmaya varıldığını açıkladı. Sarı-Lacivertliler'le finansal kuruluşun imzaladığı anlaşma ile diğer kulüplerin imzalamış bulunduğu anlaşmalar arasında önemli farklılıklar bulunuyor.

YENİSAFAK.COM.TR / SPOR
00:00 - 30/09/2014 Salı
Güncelleme: 18:21 - 30/09/2014 Salı
Yeni Şafak
Passolig Fenerbahçelilere daha ucuz olacak!
Passolig Fenerbahçelilere daha ucuz olacak!

Sarı-lacivertli kulübün internet sitesinden yapılan açıklamaya göre Fenerbahçeli taraftarların Passolig kartına sahip olabilmek için ödeyecekleri bedelin (Minimum 15 TL, maksimum 25 TL) bir kısmı karta yüklenerek geri iade edilecek. Fenerbahçe Kulübü, Passolig'den kendisine gelecek olan bedelden vazgeçerken böylece taraftarlar karta yaklaşık 8.5 TL'lik bir ücret karşılığında sahip olacak. 2014/2015 sezonu için kombine kart alan taraftarlardansa kart ücreti tahsil edilmeyecek olup, bu taraftarların ödemesi gereken kart ücreti kulüp tarafından karşılanacak.

Bununla beraber, Fenerbahçeli taraftarların Passolig kartları sadece bilet alım satımı için kullanılabilecek, kredi kartı olarak kullanılmayacak. Açıklamada ayrıca sarı-lacivertli kulübün en geç Kasım ayı sonuna kadar e-bilet uygulamasına geçeceği ifade edildi.

Torku Konya maçı biletleri satışa çıkıyor

Fenerbahçe A.Ş.-Torku Konyaspor müsabakası için günlük geçici kombine kart satışı 02.10.2014 tarihinde saat 10:00'da Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu Stadyumu'nda açılacak gişelerden yapılacak. Migros Tribünü yanında açılacak olan bilet satış gişelerinden sadece kale arkası biletleri, Fenerium mağazası dışında açılacak gişelerden sadece Fenerium Alt ve Üst Tribün biletleri satılacak.

10 yıl önce