|

Prandelli''den sert sözler

Galatasaray Teknik Direktörü Cesare Prandelli, maç sonu sıcağı sıcağına oyuncularına hatalarını anlatırken yapmaları gereken noktalara değindi. Prandelli, Şampiyonlar Ligi''ndeki Anderlecht maçında bu kurallara harfiyen uyulmasını istedi

Taha Güvendi
00:00 - 15/09/2014 понедельник
Güncelleme: 23:43 - 14/09/2014 воскресенье
Yeni Şafak
Prandelli''den sert sözler
Prandelli''den sert sözler

Süper Lig''de perdeyi galibiyetle açan, buna rağmen futbolu pek tat vermeyen Galatasaray, milli takım arasının ardından da Eskişehirspor karşısında kötü oyunla iki puan bırakınca teknik direktör Cesare Prandelli, oyuncuları sert bir dille uyardı. Eskişehir karşısında sergilenen oyundan doğal olarak memnun olmayan İtalyan hoca, karşılaşma sonunda soyunma odasında sıcağı sıcağına takıma yanlışlarını anlattı. Memnun olmadığı noktalara değinen Prandelli, takım oyunu oynama konusunda eksikleri olduğuna vurgu yaparken takımdan kesinlikle bireysel bir oyun istemediğini belirtti. Sahada mücadele etmediklerinden şikayet eden Prandelli, agresif futbol istedi.

Prandelli, takıma şu uyarılarda bulundu: ''Takım oyunu oynayın. Sahada mücadele edin, agresif olun. Daha hızlı ve daha tempolu bir oyun istiyorum. Bu dediklerimi Anderlecht maçında harfiyen sahaya yansıtın.''

HATALARI VİDEODA GÖSTERDİ

Teknik direktör Cesare Prandelli, maç sonu yaptığı bu uyarıların ardından dünkü idmanda da Eskişehirspor mesaisini sürdürdü. Takımla videolu toplantı yapan İtalyan çalıştırıcı, Eskişehirspor maçındaki pozisyon hatalarına değindi; yapılmasını istediklerini tek tek anlattı. Eksişehirspor maçında forma giymeyen oyuncular da kısa süreli idman sonrası videolu toplantıya dahil oldu.

Anderlecht maçına Macar hakem

G.Saray''ın Anderlecht ile yarın sahasında oynayacağı UEFA Şampiyonlar Ligi maçını Macar hakem Istvan Vad

yönetecek. Macar hakem, 2012 Avrupa Şampiyonası''nda İngiltere-Ukrayna arasında oynanan grup son maçında kenar çizgi hakemi olarak görev yapmış; Ukrayna''nın 1 metre içeri giren topunu görmemiş ve bu kararıyla ''skandal hakem'' olarak şampiyonaya damga vurmuştu.

10 лет назад