|

Sivasspor Rizespor maçına hazırlanıyor

Spor Toto Süper Lig'in 7'nci haftasında Çaykur Rizespor'u ağırlayacak olan Sivasspor, karşılaşmanın hazırlıklarını kulüp tesislerinde gerçekleştirdiği antrenmanla sürdürdü.

Dha
00:00 - 22/10/2014 Çarşamba
Güncelleme: 16:22 - 22/10/2014 Çarşamba
Yeni Şafak
Sivasspor Rizespor maçına hazırlanıyor
Sivasspor Rizespor maçına hazırlanıyor

Teknik direktör Roberto Carlos nezaretinde kulüp tesislerinde gerçekleşen antrenman top kapma çalışmasıyla başladı. Ardından uzun pas çalışan kırmızı beyazlılar daha sonra yarı sahada çift kale maç yaptı. Sakatlığı nedeniyle Ankara'da tedavi gören Kadir Bekmezci antrenmana katılmadı. Hafif sakatlığı bulunan Ümit Kurt ise takımdan ayrı düz koşu yaptı. Takıma moral vermek amacıyla antrenmandan sonra Sivasspor'u ziyaret eden Reşit Akif Paşa İlkokulu 3'üncü sınıf öğrencileri, kırmızı beyazlı futbolcularla fotoğraf çektirdi.

"BEŞİKTAŞ MAÇINDA RİSK ALMAK İSTEMEDİK"

Aatif Chahechouhe, yaklaşık 2 saat süren antrenmandan sonra basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Sakatlığı nedeniyle Beşiktaş maçında oynayamayan Aatif Chahechouhe, şöyle dedi:

"Uzun zamandır sakatlık yaşamıyordum. Üst arka adelemde bir yırtık oluştu. Çok çok önemli bir şey değildi aslında. Ama hoca bana Fransa'da tedavi görmem için izin verdi. Aslında Beşiktaş maçı için risk almak istemedik. Bundan dolayı Çaykur Rizespor maçına çıkacağım. Çünkü böyle bir sakatlığın ardından çok hızlı sahalara dönseydim 10 gün değilde 6 haftalık bir sakatlık yaşayabilirdim."

Aatif, Sivasspor'un sezona iyi başlamadığıylma ilgili olarak da şunları söyledi:

"Geçen yıl 5'inci bitirdiysek, bu sene belki ilk 5'e de giremeyebiliriz. Biraz kötü başladık ama sezon uzun bildiğiniz gibi. En zor dönemlerde destek bekliyoruz. İnşallah en yakın zamanda bu takım kendini gösterecek. Ama geçen sezonki gibi yapamayız, imkanı yok. Tamam iyi bir takımız ama büyük bir takım değiliz. Yani bizden daha güçlü takımlar var. Daha potansiyelli, daha fazla parası olan takımlar var."

9 yıl önce