|

Sivasspor'da hedef 3 maçta 9 puan

Sivasspor teknik direktörü Roberto Carlos, önümüzdeki 3 hafta oynayacakları Çaykur Rizespor, Bursaspor ve Eskişehirspor maçında 9 puan hedeflediklerini söyledi.

Dha
00:00 - 21/10/2014 Salı
Güncelleme: 16:18 - 21/10/2014 Salı
Yeni Şafak
Sivasspor'da hedef 3 maçta 9 puan
Sivasspor'da hedef 3 maçta 9 puan

Ligin 6'ıncı haftasında Ankara'da oynadığı Beşiktaş'a 3-2 mağlup olan Sivasspor, 1 günlük iznin ardından sahasında oynayacağı Çaykur Rizespor maçının hazırlıklarına başladı. Roberto Carlos nezaretinde kulüp tesislerinde gerçekleşen antrenman top kapma çalışmasıyla başladı.

Kırmızı beyazlılar daha sonra iki grup halinde çalıştı. Beşiktaş maçında forma giyen futbolcular düz koşu yaparken diğer futbolcular ise pas çalıştı. Sakatlığı nedeniyle Ankara'da tedavi gören Kadir Bekmezci antrenmana katılmadı. Hafif sakatlığı bulunan Ümit Kurt ise yürüyüş yaptı.

Antrenmandan önce basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Roberto Carlos, Beşiktaş maçıyla ilgili şöyle konuştu:

"Güzel bir maç oldu. Zaten biz geçen seneden beri bütün maçlara büyük takım olarak çıkıyoruz. Bu maçta da böyle oldu. Sadece biraz büyük takımın sahip olacağı deneyim eksik kaldı. Ama gerçekten sahada iyi şeyler yaptık. Arzumuz, isteğimiz çok iyiydi. Çok iyi şeyler yapmaya çalıştık. Ama maalesef iyi bir sonuç alamadık."

"3 MAÇTA 9 PUAN"

Carlos, sakatlıkları bulunan Aatıf ve Kadir'in durumları ile ilgili yöneltilen soruya ise, "Kadir'in durumu ile ilgili sağlık ekibimizle görüşeceğiz ve son durumunu tam olarak öğreneceğiz. Ona göre haftasonu için ne yapabiliriz diye bakacağız. Aatıf da şu anda takımımıza tekrar katıldı. Bu maçta da oynayabilecek" dedi.

Çaykur Rize maçına de değinen Carlos, "Önümüzde Rize, Bursa ve Eskişeri maçları var. Bu 3 maçtan toplamda 9 puan almamız gerekiyor. Bunun içinde çalışacağız." dedi. Carlos, 6 haftada 5 puan almalarıyla ilgili yöneltilen soruya da, "Güzel oynadık ama sonuç alamadık" cevabını verdi.

9 yıl önce