|

Top dağıtımında eziliyordu!

Gençlik ve Spor Bakanlığı''nın hayata geçirdiği ''Futbolun ustaları geleceğin yıldızlarıyla buluşuyor'' projesi kapsamında Kars''a Hasan Şaş, Hami Mandıralı, Ali Gültiken, Semih Yuvakuran, Hasan Vezir ile birlikte gelen Tanju Çolak, top dağıtımında çocukları kolladı, büyüklere göz açtırmadı!

Dha
00:00 - 28/08/2014 Perşembe
Güncelleme: 13:33 - 28/08/2014 Perşembe
Yeni Şafak
Top dağıtımında eziliyordu!
Top dağıtımında eziliyordu!

Büyüklerin ellerinden güçlükle kurtardığı topları çocuklara veren Tanju Çolak, "Doğuya futbolu seven, genç, dinamik, halkla kucaklaşacak, yerinde oturmayacak, dolaşacak, halkın içinde olacak valiler lazım" dedi.

Atatürk Stadı'ndaki organizasyonda futbolun ustaları bekleyen binlerce genç ve çocukla buluştu. Vali Günay Özdemir ve Belediye Başkanı MHP'li Murtaza Karaçanta''yla birlikte 400 futbol topunun dağıtımında izdiham çıktı. Tanju Çolak, topları kapmak isteyen büyüklerle karşı olağanüstü çaba harcadı ve kurtardığı topları çocuklara dağıttı. Çocuklar ve gençler futbolun ustaları ile selfie (özçekim) yaptı.

Daha sonra futbolun ustaları Vali Günay Özdemir''in ilk vuruşuyla başlayan 20''şer dakikalık iki devre halinde siyasetçi, bürokratların takımı ile bir maç yaptı

10 yıl önce