|

Volkan'a üç maç ceza

Disiplin Kurulu, Volkan'a Süper Kupa finali sonrası G.Saray'lı Melo'ya yönelik açıklamaları, saha olayları ve kötü tezahüratlar nedeniyle de F.Bahçe'ye 120, G.Saray'a ise 250 bin TL para cezası verdi

.
00:00 - 29/08/2014 Cuma
Güncelleme: 00:13 - 29/08/2014 Cuma
Yeni Şafak
Volkan'a üç maç ceza
Volkan'a üç maç ceza

Türkiye Futbol Federasyonu Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, dün yaptığı toplantıda Fenerbahçe ile Galatasaray arasında oynanan Süper Kupa finali sonrası yaptığı açıklamalar nedeniyle sarı-lacivertli takımın kalecisi Volkan Demirel'e rakip takım sporcusu Felipe Melo'ya yönelik açıklamaları nedeniyle 3 maç men ve 17 bin 500 TL para cezası verdi. PFDK, aynı karşılaşmada Fenerbahçe'yi maçta taraftarlarının neden olduğu saha olayları nedeniyle 20 bin TL, aynı müsabakada taraftarların neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle 100 bin TL, toplamda ise 120 bin TL para cezası ile cezalandırdı. Disiplin Kurulu, derbide Fenerbahçe Asbaşkanı İlhan Ekşioğlu'nun rakip takım sporcusuna yönelik ifadesi nedeniyle 30 gün hak mahrumiyeti ve 26 bin TL para cezası verdi. PFDK, derbide Galatasaray Kulübü'ne taraftarlarının saha olayları, çirkin ve kötü tezahüratları nedeniyle toplam 250 bin TL para cezası verdi.

Cristian gitti Diego Ribas için kontenjan açıldı

F.Bahçe, yabancı kontenjanını boşaltmak için takımla 1 yıl daha sözleşmesi olan Cristian Baroni'nin sözleşmesini feshetti. Yıllık 1.8 milyon Euro alan Brezilyalı oyuncuya fesih bedeli olarak 1.2 milyon Euro ödenecek. Böylece Diego için lisans engeli ortadan kalktı.


10 yıl önce