|

70 bin memura Eagle hattı

Melih Bayram Dede
00:00 - 19/04/2009 Pazar
Güncelleme: 02:08 - 20/04/2009 Pazartesi
Yeni Şafak
70 bin memura Eagle hattı
70 bin memura Eagle hattı

Çalık Holding'in Arnavutluk'taki iştiraki Eagle Mobile, Arnavutluk Çalışma, Ulaştırma ve Telekomünikasyon Bakanlığı olmak üzere 8 bakanlığı kapsayan 70 bin kamu personeline özel telefon tarifesi ve hizmeti sağlamak için anlaşma imzaladı.


Çalık Holding'in geçtiğimiz yıl hizmete soktuğu Arnavutluk'un en yeni GSM operatörü Eagle Mobile, bugünden itibaren devlet kurumlarına hizmetlerini özel bir tarifeyle sunmaya başlayacak. Ulaştırma ve Telekomünikasyon Bakanı Sokol Olldashi ve Eagle Mobile Genel Müdür'ü Ali Taşkın tarafından imzalanan anlaşmayla, Eagle Mobile GSM operatör hizmetlerini 8 bakanlık bünyesindeki 70 bin kamu çalışanına sunacak.


Yapılan törende, devlet kurumları ve çalışanlarının bu özel tarifelerden faydalanacağını söyleyen Bakan Olldashi bu anlaşmanın, devlet tarafından karşılanan çalışanların masraflarının ciddi oranda düşeceğini ifade etti.


Eagle Mobile'ın potansiyelini gösterebildiklerinden dolayı için çok mutlu olduklarını söyleyen Eagle Mobile Genel Müdürü Ali Taşkın ise, “Biz, hizmetlerimizi sadece 70 bin çalışana değil, onların ailelerine de sunacağız. Yeni tarifelerle kamu emekçileri yalnız kendi kurumları içinde değil, diğer bakanlıkların çalışanlarıyla da çok ekonomik tarifelerle konuşacak” diye konuştu.


Arnavutluk'ta ilk defa Eagle Mobile'ın faturalı ve yüklemeli cep programlarını tek bir programa dahil ettiğini belirten Taşkın, anlaşma dahilinde tüm devlet kurumlarının bir grup olarak kabul edileceğini ve aralarındaki tarifenin dakikasının 5 Lek olacağını ifade etti. Taşkın, kontör kartlarının üzerine basılan Arnavutluk'un çeşitli bölgelerine ait fotoğraflarla Eagle Mobile'ın, Arnavutluk'un ve turizm gelişmesine de katkıda bulunduğunu sözlerine ekledi.

15 yıl önce