|

ADSL'de şok: 1 Megabit fiyatına 8 Megabit internet!

TTNET'in yeni tarifelerinde 1 ile 8 Megabit hızlar arasında sunulan ADSL fiyatlarının tek bir çatı altında toplanması ve en küçük kotalı tarifede fiyatın mevcut en alt limit olan 29 TL'de sabitlenmesi bekleniyor.

Melih Bayram Dede
00:00 - 12/05/2009 Salı
Güncelleme: 09:33 - 12/05/2009 Salı
Yeni Şafak
ADSL'de şok: 1 Megabit fiyatına 8 Megabit internet
ADSL'de şok: 1 Megabit fiyatına 8 Megabit internet

Türk Telekom ADSL tarifelerinde büyük indirimlerin yer aldığı paketini 13 Mayıs Çarşamba günü Türk Telekom Operasyon Başkanı Celalettin Dinçer, Türk Telekom Uluslararası ve Toptan Satış Başkanı Mehmet Toros ve Türk Telekom Pazarlama ve İletişim Başkanı Erem Demircan'ın katılımıyla düzenlenecek basın toplantısında duyuracak.


'in haberine göre, tarifelerine Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu'ndan onay alan Türk Telekom ADSL fiyatlarını Megabit sınırı olmadan kotalı tarifelerde sabitleyecek gibi duruyor.

ADSL'in teknik olarak sunulan hızı pratikte verememesinden yola çıkan Türk Telekom yetkilileri bu sorunu tek ücret prensibi ile aşmayı planlıyor.


ARTIK 29 TL'YE 1 DEĞİL 8 MEGABIT İNTERNET ALABİLECEĞİZ

Yeni Şafak'ın edindiği bilgiye göre, yeni tarifelerde 1 ile 8 Megabit hızlar arasında sunulan ADSL fiyatlarının tek bir çatı altında toplanması ve en küçük kotalı tarifede fiyatın mevcut en alt limit olan 29 TL'de sabitlenmesi bekleniyor.


ADSL'de indirimli tarifelerin detayları 13 Mayıs Çarşamba günü açıklanacak.


Türk Telekom'un tüm ADSL satıcılarına yönelik olarak uygulayacağı yeni tarifeler ile Türkiye'de birbirinden değişik servisler sunarak pazardan pay kapmaya çalışan ADSL satıcıları bu indirim ile pazarlarını daha da büyütme şansına sahip olacaklar.

15 yıl önce