|

Ailelere özel akıllı bileklik

Aileler için özel tasarlanan bu akıllı bileklik özellikle ebeveynleri çok mutlu edecek.

.
00:00 - 31/07/2014 Perşembe
Güncelleme: 15:15 - 31/07/2014 Perşembe
Yeni Şafak
Ailelere özel akıllı bileklik
Ailelere özel akıllı bileklik

Akıllı cihazlar ve özellikle bileklikler gün geçtikçe daha da yaygınlaşıyor. Ancak her biri birbirinin alternatifi olan bu akıllı bileklikler kullanıcılar için farklı özellikler sunmadığı için herkes tarafından soru işaretleriyle karşılanıyor. Bu duruma tamamen farklı ve yenilikçi bir yaklaşım ile yanaşan Sync Smartband özellikle ebeveynlerin dikkatini çekiyor.

Sync Smartband piyasadaki diğer akıllı bilekler gibi adım sayısını, yakılan kaloriyi ve uyku kalitesini ölçüyor ancak bunun yanında aileler için büyük imkanlar sunuyor. Aile içinde kullanılması planlanan, çocukların yer bildirimlerini aileye bireylerine ileten ve evden çok uzaklaşıldığında ebeveynlere bilgi veren bu akıllı bileklik, özellikle anne babalar tarafından çok sevileceğe benziyor. Bunun yanında çocuklar ailelerinin izin verdiği alan dışına çıktığında anne ve babalar çocuklarının yerini belirleyebiliyor ve olası kaybolma veya kaçırılma gibi olaylar da bir nebze olsa da engellenmiş oluyor.

Sync Smartband'ın bir diğer özelliği de acil durum kontakları belirleyebilmenize izin vermesi. Bu özelliği kullanarak aile doktorunuzun, diğer aile bireylerinin ve istediğiniz diğer kişilerin iletişim bilgilerini kaydederek acil durumlarda onların da haberdar olmasını sağlayabiliyorsunuz.

Biri çocuklar için, biri ebeveynler için olmak üzere iki farklı boyutta satışa sunulan Sync Smartband'lar diğer akıllı bileklerde de olduğu gibi bluetooth ile akıllı telefonunuza bağlanıyor ve size sürekli bilgiler sunuyor.

Önümüzdeki Şubat ayında satışa sunulması beklenen Sync Smartband'ların tahmini fiyatı 129 dolar olarak bekleniyor.

10 yıl önce