|

AirTies Air 4452 ile daha hızlı internet

AirTies yeni erişim noktası Air 4452 ile KOBİ'leri yüksek hızlı kablosuz ağa taşıyor. Hız ve performans ile ilgili endişeleri nedeniyle kablolu ağ tercih eden şirketler, 5GHz teknolojisini taşıyan Air 4452 ile 6 kat daha hızlı kablosuz iletişim sağlayabilecek.

00:00 - 14/09/2011 الأربعاء
Güncelleme: 21:09 - 14/09/2011 الأربعاء
Yeni Şafak
AirTies Air 4452 ile daha hızlı internet
AirTies Air 4452 ile daha hızlı internet

Türkiye'de birçok şirket, özellikle performans ile ilgili endişeleri nedeniyle ağ altyapısında kablolu teknolojileri tercih ediyor. Bunun sonucunda yüksek maliyetlere ve tüm binayı boydan boya dolaşan kablolara katlanmak zorunda kalan şirket yöneticileri, karmaşık ağ işlemleri nedeniyle teknik destek almak zorunda da kalıyor. Üstelik ağa yeni bir bilgisayarın eklenmek istenmesi durumunda çoğu zaman tüm bu işlemler tekrarlanıyor.


Türkiye'yi kablosuz ağda bir devrim niteliğinde olan 5GHz teknolojisi ile buluşturan AirTies, yeni erişim noktası Air 4452 ile küçük ve orta büyüklükteki şirketleri kablolardan kurtarırken hızlı bir kablosuz ağ performansı sunuyor. Kablolu ve fiber altyapı kullanan kurumsal kullanıcılara yönelik olarak geliştirilen Air 4452, 5Ghz teknolojisinin sunduğu geniş kanal aralığı sayesinde eski teknolojilere kıyasla 6 kat daha hızlı kablosuz iletişim sağlıyor. Böylece yüksek miktarda veri aktarımı gerektiren muhasebe ve kurumsal kaynak planlama gibi programlar kablosuz ağ üzerinden etkin bir şekilde kullanılabiliyor.


ŞİRKETLER İÇİN GERÇEK KABLOSUZ AĞ PERFORMANSI

Air 4452 ile şirketler kablo ve fiber altyapılarını kablosuz ağa çevirip aynı zamanda 5GHz teknolojisinin sağladığı yüksek hız performansını yakalıyor. Kablosuz ağ teknolojisinde yeni bir dönem başlatan 5GHz ile iletişim hızı 300 Mbps'e ulaşıyor. 2.4GHz teknolojisinde ise kullanılan ağ ürünleri 300 Mbps hızı desteklese bile kanal sıkıntısından dolayı bu performansı yakalamak mümkün olmuyor. Çünkü bu hıza ulaşmak için birbiri ile örtüşmeyen 2 kanalı aynı anda kullanmak gerekiyor. 2.4GHz teknolojisinde ise yalnızca 3 kanal bulunuyor ve giderek artan kablosuz cihazlar nedeniyle boş kanal bulmak imkansızlaşıyor. Aynı kanalda çalışan cihaz sayısı arttıkça ağ performansı da o ölçüde düşüyor. 5GHz teknolojisi ise birbiri ile örtüşmeyen 22 kanal barındırıyor. Böylece frekans kirliliğinden kurtularak temiz bir ağ üzerinden, hızlı kablosuz iletişim sağlanıyor.


AIRTIES İLE 5GHZ'E GEÇMEK ÇOK KOLAY

Air 4452, erişim noktası olmasının yanı sıra, router olarak da kullanılabiliyor. Cihaz mevcut ağda bir erişim noktası varsa kendisini otomatik olarak router olarak konumluyor. Çift bant desteği sayesinde yaygın olarak kullanılan 2.4Ghz teknolojili modemler ile de çalışabilen Air 4452, kolay kurulumu ile de hem zaman hem de maliyet avantajı yaratıyor. Üzerinde yer alan 4 adet ethetnet portu ise kablolu cihazları da ağa bağlamak için kolaylık sağlıyor. Eğer mevcut bilgisayarlar 5GHz'i desteklemiyor ise AirTies'ın Air 2410 USB adaptörü ile 2.4Ghz teknolojisindeki bilgisayarlar da bu teknolojiye uyumlu hale getirilebiliyor.


KOLAYCA DOSYA, FİLM MÜZİK VE USB YAZICI PAYLAŞMA

Air 4452 AirTies'ın hayatı kolaylaştıran tüm teknolojileri ile birlikte geliyor. Air 4452'ye USB yazıcı, harici disk ve flash bellek bağlanabiliyor. Böylece bir şirket ağı üzerinde bu cihazlar paylaştırılabiliyor. Ağ üzerinde kurulum kolaylığı sağlamak için AirTies Network Asistanı ve tek dokunuşta şifreleme sağlayan AirTouch tuşu, ağ ile ilgili tüm ayarların tek bir noktadan yapılıp, ağa bağlı diğer cihazlara otomatik olarak aktarılmasını sağlıyor.

٪d سنوات قبل