|

AK Parti İstanbul''dan sosyal medya atağı

AK Parti İstanbul İl Başkanlığı Ana Kademe, Gençlik Kolları ve Kadın Kollarının katılımıyla Sosyal Medya Eğitimi yaptı.

YENİSAFAK.COM.TR
00:00 - 20/04/2013 Cumartesi
Güncelleme: 16:12 - 21/04/2013 Pazar
Yeni Şafak
AK Parti İstanbul''dan sosyal medya atağı
AK Parti İstanbul''dan sosyal medya atağı

Programa konuşmacı olarak Bilgi Üniversitesi İletişim Fakültesi''nden Yrd. Doç. Dr. Erkan Saka, Ensonhaber Genel Yayın Yönetmeni Serkan Kalemciler, Ak Parti''nin Sosyal Medya stratejisini anlatmak üzere de Burak Gültekin ve Ubeyit Hatipzade katıldılar.

Eğitim Programı Tanıtım Medya Birim Başkanı Fatma Betül Sayan''ın selamlama ve sosyal medya kullanımı hakkında İlçe Tanıtım Medya ve Ar-Ge Birim başkanlarına önerileriyle başladı.

Gençlik Kolları Sosyal Medya Koordinatörü Burak Gültekin''in Sosyal Medya ve Siyaset Konulu sunumuyla devam etti. Siyasi alanda yapılan çalışmalar ve partinin sosyal medya stratejisi üzerine yapılan sunumun ardından Twitter''da ''Ak Parti Çalışıyor'' başlıklı gündem çalışması da yapıldı.

Kurumsal hesap yönetimi konusunda Ubeyit Hatipzade''nin yaptığı sunumda ise parti kurumsal hesapları yönetiminde dikkat edilecek hususlar örnekli olarak anlatıldı.

Programın ikinci bölümünde birlikte kürsüye çıkan Erkan Saka ve Serkan Kalemciler, sosyal medyanın kullanımında AK Parti''nin kurumsal ve şahsi yönetimde ön planda olduğunu vurgularken siyasetin sosyal medyadan bağımsız olarak düşünülemeyeceğini söylediler.

Soru cevap şeklinde geçen sosyal medya eğitim esnasında ''AkParti Çalışıyor'' başlığının Türkiye ve Dünya gündemine girmesi AK Parti''nin sosyal medya kullanımında ulaştığı seviyeyi gösteriyor şeklinde konuşuldu.

Sosyal Medya Eğitim Programının ardından Ak Parti İstanbul Ar-Ge Başkanı Tülin Mazlumoğlu Kestane ve Tanıtım Medya Başkanı Fatma Betül Sayanın konuşmacılara hediye takdimi ile sona erdi.


11 yıl önce