|

Anonim 'hacker'lar Türkiye'ye yine saldıracak

00:00 - 14/06/2011 Salı
Güncelleme: 14:09 - 14/06/2011 Salı
Yeni Şafak
Anonim 'hacker'lar Türkiye'ye yine saldıracak
Anonim 'hacker'lar Türkiye'ye yine saldıracak

 Türkiye'de yürürlüğe girmesi beklenen internete yönelik filtre uygulamasını gerekçe göstererek 'siber saldırı' başlatan Anonymous (Anonim) adlı hacker grubu yaptığı açıklamada, 'bu gece yeniden harekete geçileceğini' bildirdi.


'Anonymous' adına yapıldığı belirtilen yazılı açıklamada, seçim sürecinde ataklara ara verildiği belirtilerek, bazı medya organlarında ve basın yayın kanallarında gruba yönelik tutuklama haberlerinin yer aldığı anımsatıldı. Açıklamada, şöyle denildi:


'Bu haberlerin göz dağı vermek ve korku yaratmak için yayınlandığına inanıyoruz. Anonymous oluşumu, bu haberleri yalanlamak için bu gece yeniden harekete geçecek. Bu defa bir önceki atak tiplerinden daha yüksek seviyede bir operasyon gerçekleştirilecek ancak herhangi bir sızma ve bilgi çalınması söz konusu olmayacak. Ayrıca bu gece başlayacak operasyonda hedefler son ana kadar açıklanmayacaktır. Operasyonda siyasi sitelere ve basın yayın organlarına ait sitelere atak yapılmaması yönünde karar alınmış olup atakların süresini paylaşamadığımızı belirtmek istiyoruz.' ANKARA (A.A)

13 yıl önce