|

Apple bu kez şoke etti!

Hangi insan Apple'da çalışmayı istemez ki? Düşünsenize yüksek maaşlar, prestijli bir firma, iyi bir konum... Ama Apple'da çalışıp da istifa eden biri ayrıldıktan sonra kişisel blogunda yazdığı mektupla bu kurumda çalışanları ve kurumu sevenleri şoke etti...

YENİSAFAK.COM.TR
00:00 - 12/02/2014 Çarşamba
Güncelleme: 18:04 - 12/02/2014 Çarşamba
Yeni Şafak
Apple bu kez şoke etti!
Apple bu kez şoke etti!

Apple'da çalışmanın başlarda rüya gibi olduğunu söyleyen tasarımcı Jordan Price istifa etti ve blogunda yazdığı bir mektupla herkesi şoke etti.

Mektubunda çalışma saatlerinin katılığından bahseden Jordan Price, "Kızımı bile göremeyecek hale geldim, aileme zaman ayıramadım. San Francisco'da yaşıyorum ve Cupertino'daki Apple ofisine varabilmek için zorlanıyordum. Apple'a girdiğimi öğrenen ailem benden çok sevinmişti. Facebook'ta bunu paylaştığımda bugüne dek hiç almadığım kadar iletime beğeni aldım. Hatta ilk gece hiç gözüme uyku girmedi ve bir an önce sabahın olmasını bekledim.İşe girerken pek çok şifre ve hesabı ezberlemem gerekiyordu ve sisteme ayak uydurmam bir ayımı aldı. Sık sık gün içinde toplantılar olurdu ve bu verimliliğimizi düşürürdü. Kişisel hakaretler olmabiliyordu. Yöneticiler şaka yaptığını sanıyorlardı ancak dolaylı olarak hakaret alıyordum. Kendimi berbat durumda hissediyordum" dedi.


10 yıl önce