|

Apple'dan 'iTime' bombası

Apple'ın son patentlediği ürün adı olan iTime hakkında dedikodu kazanları kaynamaya başladı bile! Bir anda Apple'ın yeni bilinmezi haline gelen iTime hakkında iki söylenti bulunuyor.

.
00:00 - 23/07/2014 Çarşamba
Güncelleme: 11:40 - 23/07/2014 Çarşamba
Yeni Şafak
Apple'dan 'iTime' bombası
Apple'dan 'iTime' bombası

İlki iTime adının bunca zamandır iWatch olarak adlandırdığımız Apple markalı akıllı saatin gerçek ismi olacağı. Böyle bir durumda, geriye dönük haberleri gözden geçirerek iWatch'ları iTime yapmak için yoğun mesai harcamamız gerekecek.

İkinci ihtimal ise daha ilginç; buna göre iTime daha basit bir akıllı saat olarak Apple'ın ikinci nesil giyilebilir ürünlerini temsil edecek. Patentte görülen çizime göre, iTime ince bir bant ve çıkarılabilir elektronik saat kadranından oluşacak. Patenti baz alırsak, iTime da diğer giyilebilirler gibi iPhone ve iPad'lere gelen mesaj, çağrı ya da e-posta gibi iletileri bildirecek.

Cihazın aynı zamanda Apple'ın duyurduğu ev teknolojileri segmentine ait elektronik ürünleri de iOS arayüzü üzerinden kontrol etmesi bekleniyor. Patentte yer alan diğer özellikler ise Bluetooth bağlantısı, kulaklık çıkışı, ivme ölçer ve GPS olarak sıralanıyor. Bakalım iTime ile ilgili yakın gelecekte ne gibi detaylar öğreneceğiz.


10 yıl önce