|

Aveamail 2 ayda 150 bin kullanıcıya ulaştı

00:00 - 24/01/2011 Pazartesi
Güncelleme: 22:25 - 24/01/2011 Pazartesi
Yeni Şafak
Aveamail 2 ayda 150 bin kullanıcıya ulaştı
Aveamail 2 ayda 150 bin kullanıcıya ulaştı

Avea ve Microsoft işbirliği ile geliştirilen aveamail.com servisinin kullanıcı sayısı 2 aydan kısa bir süre içinde 150 bini aştı.


Aveamail.com servisi sayesinde KOBİ'ler, yüksek standartlarda kurumsal bir mail hizmetini almanın kolaylığını Avea – Microsoft işbirliği ile yaşarken, Aveaİş kullanan şirketler tüm e-postalarını hem cepte hem de bilgisayarda tek bir adreste üzerinden yönetebiliyor.


Şirketler ister aveamail.com, ister yeni tanımladıkları dört farklı e-posta adresini tek bir yerden takip edip, Microsoft Exchange 2010 teknolojisi ve güvencesiyle kullanabiliyor.


aveamail.com servisini kullanan şirketler ayrıca kurumsal servis seviyesi anlaşması ile %99.99 erişebilirlik, spam ve virüs kontrolü ile güvenli iletişim, reklamsız ve temiz e-posta kutusu yönetimi ile e-postaların cepten kullanımında ücretsiz mobil data gibi ayrıcalıklara sahip oluyor.


Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Avea Kurumsal İş Birimi Kıdemli Direktörü Tunç Taşman; “Bugün KOBİ'lerimizin yarısından fazlasının e-posta adresi bile olmadığını biliyoruz. Bu doğrultuda Microsoft Türkiye ile bir işbirliğine giderek şirketleri teknolojinin faydaları ile tanıştırmayı hedefledik. Avea olarak bilişim teknolojilerinin iş dünyasına entegrasyonu sağlayan ürün – hizmet ve çözümler geliştirmeye devam edeceğiz” dedi.

13 yıl önce