|

Avea'nın Barça tarifeleri İspanya'ya maça götürüyor

00:00 - 6/08/2011 Cumartesi
Güncelleme: 01:09 - 7/08/2011 Pazar
Yeni Şafak
Avea'nın Barça tarifeleri İspanya'ya maça götürüyo
Avea'nın Barça tarifeleri İspanya'ya maça götürüyo

FC Barcelona'nın 2012/2013 sezon sonuna kadar “Türkiye Resmi Telekomünikasyon İş Ortağı” olan Avea, müşterilerine ilgi çekici FCB ürünlerini ve avantajlı kampanyalarını sunmaya devam ediyor. Avealılar; konuşma, SMS ve internet ihtiyaçlarını en iyi şekilde karşılamak amacıyla hazırlanan FCB tarifelerinden yararlanarak, ayrıcalıklı sürprizlerin ve hediyelerin sahibi oluyor.


Avea Bireysel Pazarlama Direktörü Dehşan Ertürk FC Barcelona Tarifeleriyle ilgili, “Yakın zamanda FC Barcelona'nın Türkiye Resmi Telekomünikasyon iş ortağı olduk. Bu kampanya ile müşterilerimize, dünyanın önde gelen takımlarından FC Barcelona'ya dair ayrıcalıklar sunmak istedik. Avealılar, FC Barcelona Tarifeleri ile futbol heyecanına bire bir ortak olacak ve dünya futbolunun keyfini çıkaracak” dedi.


Avantajlı FCB tarifeleri Avealıları bekliyor

1 Ağustos 2011'de başlayan kampanyayla birlikte Avealılara iki kapsamlı tarife sunuluyor.

FCB MAXI Tarife'yi tercih eden yeni müşteriler ya da numaralarını yeni taşıyanlar; her yöne 2500 dakika, her yöne 2500 SMS ve 3 GB cepten internet'e ayda 95 TL'ye sahip oluyor.

FCB MIDI Tarife ise; yeni müşterilere ya da numaralarını taşıyanlara her yöne 1500 dakika, her yöne 1500 SMS ve 2 GB cepten internet kullanımını; ayda yalnızca 55 TL'ye sunuyor.


FCB Tarifesindeki Müşterilere Sürpriz Hediyeler

1 Ağustos – 30 Eylül tarihleri arasında FC Barcelona tarifelerine gelenler arasından yapılacak çekilişle 10 kişi Barcelona'da Nou Camp Stadyumunda çift kişilik FCBarcelona VIP maç bileti kazanma şansı elde edecek, diğer şanslı 10 kişi ise FCB Takım oyuncuları imzalı forma kazanacak. Maç bileti kazanan müşterilerin konaklama ve uçak bileti dahil seyahat masrafları Avea tarafından karşılanacak.


Ayrıca FCB tarifelerini tercih eden herkese; FC Barcelona Futbol Kulübü'nün Şampiyonlar Ligi maç özetleri ve futbolcuların çok özel fotoğraflarının yer aldığı FC Barcelona Futbol Paketi hediye ediliyor.

13 yıl önce