|

Bilişim muhabirleri piknikte buluştu

Melih Bayram Dede
00:00 - 14/06/2011 Salı
Güncelleme: 19:21 - 14/06/2011 Salı
Yeni Şafak
Bilişim muhabirleri piknikte buluştu
Bilişim muhabirleri piknikte buluştu

Bilişim Muhabirleri Derneği (BMD) tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen "BMD Pikniği" etkinliğinin altıncısı 11 Haziran 2011 Cumartesi günü Maslak Park Orman'da yapıldı.


Vodafone Türkiye'nin anasponsorluğunu üstlendiği, Helyum Bilişim Hizmetleri, Innova ve Xerox Türkiye sponsorluğunda gerçekleşen piknik organizasyonu, düzenlenen etkinliklerle renkli görüntülere sahne oldu.


Yaklaşık 100 bilişim muhabiri, editörü, bilişim sektörünün yöneticileri, iletişimciler ve danışmanların katılımıyla gerçekleşen piknikte Vodafone'un kurduğu dev boyutlu langırtta bilişimciler mücadele ederken, futbol etkinliğinde ise bilişim muhabirleri ile Vodafone ekibi karşı karşıya geldi. Çocuklar için etkinliklerin de unutulmadığı piknikte palyaçolar çocuklara hoş vakit geçirttiler. Helyum Bilişim ise yaptığı çekilişle yeni ürünlerini katılımcılara hediye etti.


Organizasyonda katılımlarından dolayı sponsor şirketlere teşekkür eden BMD Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Sarı; “Geleneksel hale gelen piknik organizasyonumuzda katkı ve katılımlarından dolayı herkese teşekkür ederiz. Üyelerimizle, sektörümüzde faaliyet gösteren şirketleri benzer ortamlarda buluşturmaya devam edeceğiz. Önümüzdeki dönemde, planladığımız projelerle üyelerimiz için sürprizlerimiz devam edecek” dedi.


Bilişim Muhabirleri Derneği (BMD), 20 Şubat 1998 tarihinde 'Bilişim Muhabirliği'ni gazetecilik mesleğinin bir uzmanlık dalı haline getirmek ve bu doğrultuda faaliyet göstermek misyonuyla kurulan bir dernek. Dernek; üyesi olan bilişim haberci, yorumcu, editör ve köşe yazarları ile Türkiye'nin bilgi toplumuna dönüşmesi sürecine katkıyı sağlamak vizyonuyla çalışmalarını sürdürüyor.

13 yıl önce