|

BİM, BİMcell'le konuşturacak

Perakende sektörünün devi BİM, GSM sektörüne de el attı. BİMcell ile müşterilerini 6 saniyesi 1 kuruştan konuşturacak.

00:00 - 20/03/2012 الثلاثاء
Güncelleme: 12:40 - 20/03/2012 الثلاثاء
Yeni Şafak
BİM, BİMcell'le konuşturacak
BİM, BİMcell'le konuşturacak

3 bin 350 şubesiyle ülkedeki en yaygın market ağına sahip şirket, BİMcell ile müşterilerini 6 saniyesi 1 kuruştan konuşturacak. Tarifeyi seçenler, konuştuğu kadar ödeyecek. BİMcell, konuşmanın yanı sıra SMS ve internet paketleri de sunacak. Şirket, bu tarifelerde de temel mantık avantajlı fiyat ve yalınlık vaad ediyor.


BİM İcra Kurulu Üyesi ve CFO'su Haluk Dortluoğlu, GSM sektöründe, kolay anlaşılır ve fiyat avantajlı bir anlayışla hizmet vermeye başladıklarını söyledi.


BİMcell'in sade, karmaşık paketler içermeyen ve avantajlı hizmetler sunduğunu aktaran Dortluoğlu, konuyla ilgili açıklamasında, "BİM kalite anlayışından ödün vermeden etkin maliyet yönetimi politikasıyla ve müşteri memnuniyetine odaklanarak faaliyetlerini sürdürüyor. Mobil iletişimin BİM'cesi sloganıyla GSM sektöründe fark ortaya koyacak bir hizmet sunmaya başladık. Hizmet anlayışımızla perakende sektöründe olduğu gibi, GSM hizmetleri alanında da herkesin ilgisini çekeceğimize inanıyorum. Müşterilerimizin kullanımı kolay, düşük fiyatlı ve kaliteli GSM hizmetimizi beğenerek kullanacaklarını düşünüyorum." ifadelerini kullandı.

٪d سنوات قبل