|

Blackberry Pearl Flip Türkiye'de

Melih Bayram Dede
00:00 - 18/01/2009 Pazar
Güncelleme: 12:53 - 17/01/2009 Cumartesi
Yeni Şafak
 Blackberry Pearl Flip Türkiye'de
Blackberry Pearl Flip Türkiye'de

Turkcell ve kablosuz alet tasarım, üretim ve pazarlama şirketi RIM (Research In Motion), yeni akıllı telefon Blackberry Pearl Flip'i Türkiye'de piyasaya sundu.


Turkcell'den yapılan açıklamada, Yeni BlackBerry Pearl Flip 8220 akıllı telefonun, kapaklı ince gövdesinin içinde birçok yararlı özellik barındırdığı vurgulanarak, kullanımı rahat klavyesiyle yazı yazmayı ve telefon numarası tuşlamayı kolaylaştıran BlackBerry Pearl Flip'in kapağı açıldığında büyük ve parlak iç ekranının ortaya çıktığı kaydedildi.


Açıklamada, kapak kapatıldığında tuş arama zahmetine girilmeden o anda yapılan telefon görüşmesinin sona erdirildiğine dikkat çekilerek, akıllı telefonun dış ekranında takvim notlarının, e-postaların, mesajların ve telefon çağrılarının bir bakışta görülebilmesinin bir diğer kolaylık olduğu belirtildi. Açıklamada, Blackberry Pearl Flip'in diğer özelliklerine ilişkin şu bilgiler verildi:


“Zengin multimedya yeteneklerini RIM;in güçlü e-posta çözümü ile buluşturmakla kalmayıp kısa mesaj ve resimli mesaj desteği, güçlendirilmiş İnternet tarayıcısı ve yerleşik Wi-Fi ile de biraraya getiren BlackBerry Pearl Flip, yoğun yaşam tarzının denetimini ellerinde tutmak isteyenler için ideal bir cihaz niteliğini taşıyor. BlackBerry Pearl Flip kullanıcıları kolaylıkla fotoğraf paylaşabiliyor, son oynanan maçların sonuçlarını öğrenebiliyor, İnternete girebiliyor, Facebook ve MySpace gibi sosyal iletişim ağı sitelerini kullanabiliyor.


BlackBerry Pearl Flip akıllı telefonun sunduğu gelişmiş multimedya deneyimi dijital zoom;lu 2.0 megapiksellik flaşlı fotoğraf makinesi, video kaydı, medya oynatıcı, stereo Bluetooth desteği ve ilave hafıza için kapasitesi 16 GB;a kadar olan hafıza kartlarını kabul eden, kolayca ulaşılabilir bir kart yuvasını içeriyor.”


BlackBerry Pearl Flip;in son kullanıcı fiyatı KDV dahil 630 dolar olarak açıklandı.

15 yıl önce