|

BlackBerry''den 4G''li akıllı telefon

BlackBerry Barcelona''da düzenlenen MWC 2014 etkinliği kapsamında yeni akıllı telefonu BlackBerry Z3''ü tanıttı. 4G bağlantı özelliği olacak telefon, BlackBerry''nin Tayvanlı firma Foxconn ile yaptığı anlaşmadan sonra ürettiği ilk telefon olacak.

.
00:00 - 25/02/2014 Salı
Güncelleme: 15:36 - 25/02/2014 Salı
Yeni Şafak
BlackBerry''den 4G''li akıllı telefon
BlackBerry''den 4G''li akıllı telefon

BlackBerry Jakarta kod adı ile bilinen dokunmatik ekranlı BlackBerry Z3, 200 $ altında fiyat etiketi ile Nisan ayında Endonezya'da piyasaya sürülecek. Cihaz BlackBerry 10''lu en ucuz akıllı telefon olma özelliğine sahip. BlackBerry CEO'su John Chen BlackBerry''nin ilerde LTE planları olduğunu söylüyor. Cihaz 5 inç ekran sunuyor.

BlackBerry fiziksel QWERTY klavye özelliği ile BlackBerry Q20 akıllı telefon modelini tanıttı. Bu model yıl sonuna kadar hazır olacak ancak fiyatlandırma ve kullanılabilirliği hakkında hiçbir açıklama yapılmadı. BlackBerry QWERTY klavye özellikli telefonda 3.5 inç gibi büyük ekran yer alacak ve daha büyük bir batarya ile donatılmış olacak. Bu model, bu yılın ikinci yarısında çıkacak ve BlackBerry tanıtımında daha fazla ayrıntı yayınlayacak.


10 yıl önce