|

BMD''de başkanlığa Musa Savaş seçildi

.
00:00 - 15/04/2013 Pazartesi
Güncelleme: 22:02 - 14/04/2013 Pazar
Yeni Şafak
BMD''de başkanlığa Musa Savaş seçildi
BMD''de başkanlığa Musa Savaş seçildi

Bilişim Muhabirleri Derneği''nin (BMD) geçtiğimiz hafta yapılan Olağan Genel Kurulu''nda Yönetim Kurulu Başkanlığı''na Musa Savaş seçildi. Seçimlerin ardından oluşturulan yeni yönetim kurulunda Musa Savaş, Ahmet Usta, Cem Kıvırcık, Mine Akça, Serhat Ayan, Özgür Çetin ve Yusuf Çağlayan yer aldı. Genel kurul sonrasında açıklama yapan yeni başkan Musa Savaş, başta son yönetim olmak üzere bugüne kadar derneğe emeği geçen herkese teşekkür ederek şunları söyledi:

BİLİŞİMİ KİTLELERE ULAŞTIRMAK

''Türkiye''nin 2023 hedefleri arasında en önemli konu başlıklarından biri olan bilgi ve iletişim teknolojileri alanında BMD önemli bir yere sahip. Bilişim teknolojilerinin daha iyi algılanması ve kitlelere yayılması için tüm bilişim muhabirleri olarak üstlendiğimiz sorumluluğun bilincindeyiz. Bilişim muhabirlerinin sayısının artırılması, daha donanımlı bir hale getirilmesi için geçmiş dönemde başlatılan çalışmaları hızlandırarak devam ettireceğiz.''

Hedef ülkede bilgi toplumuna dönüşüm

Bilişim Muhabirleri Derneği, Türkiye''de bilgi teknolojileri alanında görev yapan basın mensupları tarafından 20 Şubat 1998 tarihinde kurulmuştu. Türkiye''nin bilgi toplumuna dönüşmesi sürecine katkıda bulunmak amacıyla hareket eden derneğin amacı, ''Türkiye''nin bilgi toplumuna dönüşmesi sürecine katkıda bulunmak'' olarak belirlendi. Derneğin bünyesinde gazete, dergi, televizyon, internet ya da benzeri yayınlarda çalışan 70''i aşkın üye bulunuyor.


11 yıl önce
default-profile-img