|

Bu güce ihtiyacınız olacak!

Crea, grafik uygulamaları, yüksek görüntü kalitesi ve performans gerektiren işler için CXP i7 modelini sunar!

Melih Bayram Dede
00:00 - 20/03/2009 Cuma
Güncelleme: 02:43 - 20/03/2009 Cuma
Yeni Şafak
Bu güce ihtiyacınız olacak!
Bu güce ihtiyacınız olacak!

CREA CXP i7 modeli dört çekirdekli işlemci, Intel hyper-threading teknolojisi ve turbo boost teknolojileri ile dikkat çekiyor.

CXP İ7 ürününün yüksek performansı sayesinde kullanıcılar aynı anda birden fazla işi bir arada yapabilecekler.


Crea CXP i7, Intel'in yeni dört çekirdekli işlemcisi masaüstü bilgisayarından maksimum performans isteyen kullanıcıların imdadına yetişiyor. Crea bu anlamda CXP i7 modelinde “gezegenin en iyi masaüstü işlemcisi” olarak tanıtılan İntel Core i7 920'yi kullanıyor.


Bu modelin dikkat çeken diğer bir özelliği de yüksek kapasiteli sabit disk. CXP i7 500 GB'lık bir sabit diske sahip ve bunun sayesinde kullanıcılar herhangi bir taşınabilir diske gerek kalmadan verilerini saklayabilecek. CXP i7'nin öne çıkan diğer bir farkı da, Blu-ray sürücüsü bulunması. Blu-ray disklerde tek katmanda 25, çift katmanda ise 50 GB bilgi saklanabiliyor.


CXP i7'in kullanıcılara sunduğu diğer bir avantaj da Intel hyper-threading teknolojisi. Bu teknoloji sayesinde bilgisayarın işlemcisi birden fazla uygulamayı aynı anda çalışmasını sağlıyor. Böylece bilgisayarın bazı uygulamalarda çift işlemcili gibi çalışıp performans kaybını engelliyor.


CXP i7 ayrıca Intel Turbo Boost teknolojisiyle tüketicilere ihtiyaçlarına ve iş yüküne uygun hale getirerek performansları artırma olanağı sunuyor.


Turbo Boost, yongaya yerleştirilmiş özel bir güç kontrol birimi yoluyla, harcanan gücü çoğaltmadan performansı yükseltmek amacıyla, tek veya çoklu uygulamalar için dört bağımsız işlemci çekirdeğinin birinin veya daha fazlasının saat hızını otomatik olarak yükseltiyor.


Crea'nın yüksek hız ve performans bağımlıları için geliştirdiği CXP i7, Crea bayileri ve teknolojik ürünler satan zincir mağazalarda kullanıcılarını bekliyor. Crea CXP i7'nin fiyatları 1699 USD + KDV'den başlıyor.


CXP İ7

Intel Core İ7 işlemci 920

2.66 GHz,8MB,4.80GT/sİntel QPI

Windows Vista Home Premium

4 GB DDR2 800 MHz RAM

2GB (HM) ATI Radeon HD4650

Blu-ray Combo

500 GB SATA / İnternal Card Reader

5.1 Kanal Audio / 2.0 Kanal External Hoperlör

CXP FULL Tower Kasa

CREA Ergonomik Klavye / Mouse Seti

550W REAL POWER

4x12 cm Fan ( 2 CPU + 2 Kasa

15 yıl önce