|

Chrome''u hızlandırın!

Teknolojimix
00:00 - 22/02/2013 Cuma
Güncelleme: 10:09 - 22/02/2013 Cuma
Yeni Şafak
Chrome''u hızlandırın!
Chrome''u hızlandırın!

Belki de en hızlı web tarayıcısı olan Google Chrome ile web''de gezinmek tam anlamıyla bir keyif. Takılmalardan, beklemelerden uzak bir deneyimi bizlere sunmayı başaran Chrome''dan bazı ince ayarlarla daha da fazlasını elde edebilirsiniz. Chrome''da normalde gizli bulunan bu ayarlara ulaşmanın yolunu yazımızda sizlerle paylaşıyoruz.

Eklentiler

Chrome web tarayıcınız için sayısız geliştirmeye, oyuna, müzik yürütücülere ve fazlasına Chrome Web Store''dan erişebilirsiniz. İşte Chrome''u daha verimli hale getirebilecek birkaç eklenti.

FastestChrome: FastestChrome, tarayıcınıza birkaç faydalı işlev eklyor. Bunlar arasında bir kelimenin üzerine geldiğinizde açıklamasının görünmesi, seçili kelimeyi dört farklı arama motorunda arayabilme gibi pratik işlevler var. FastestChrome, metin olarak yazılmış web adreslerini de otomatik olarak tıklanabilir bağlantılara dönüştürebiliyor.

Google Quick Scroll: Bu eklenti sayesinde herhangi bir arama yaptıktan sonra sonuçlardan bir tanesine tıkladığınızda, tarayıcınızın sağ alt köşesinde beliren küçük kutucuk sayesinde aradığınız kelimeye hemen atlayabilirsiniz.

Chrome Toolbox: Birden fazla yer imini tek tıklamada açmak, form verilerini saklamak, resimlere ve videolara tarayıcınız içinden yaklaşmak için bu eklentiyi kullanabilirsiniz.


11 yıl önce
default-profile-img